PRØVEKJØRT: FAIRLINE TARGA 43 OPEN

Åpen og sporty 43-foter

Nyheten Fairline Targa 43 Open er en stor kupébåt med luksuriøs innredning og jollegarasje til nær syv millioner kroner.

Publisert

Fairline Targa 43 Open var blant nyhetene som ble lansert på Cannes Yachting Festival i september 2018. Den britiske produsenten ruller nå ut flere nye modeller signert Alberto Mancini Design.

Vi snakker her om en båt som måler 46 fot med nedsenkbar badeplattform, og som er en hylles til solrike dager på sjøen, med muligheten til å trekke seg tilbake til en luksuriøs salong under dekk og to svært komfortable kabiner.

Det første som møter deg når du kommer om bord i denne båten er en stor solseng helt akter over badeplattformen, og en ditto solseng på fordekket. Kupétaket går tilbake til solsengen akter, og mesteparten av taket kan åpnes for å slippe luft og lys inn i hele salongen. Kupébåter har sine tilhengere i Norge, og årets fine sommer kan kanskje sette litt ekstra fart i interessen. Fairline Targa 43 Open befinner seg da i den eksklusive enden av skalaen for denne typen båter, selv om Fairline også tilbyr større Open-modeller.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS