LETT OG SMART: Båt- og bobilfolket tenker likt, turutstyr skal være lett og smart, sier prosjektleder Mina Kleppan hos bobilforhandleren Ferda. Her med en bøtte som kan oppbevares paddeflat. Sammenleggbare produkter, inkludert gryter og kjeler, finnes blant annet i bobilbutikkene.

Julegavetips fra bobilbutikken

Vi har trålet bobil- og båtutstyrsbutikker for å finne tips til deg som jakter på smarte og nyttige julegaver til båtfolket. Og en liten hemmelighet; bobilfolket er kreative sjeler som tenker smart. Det er faktisk mye spennende i bobilen som vi glatt kan ta med oss inn i båten.

Publisert Sist oppdatert

Vekta er kanskje en viktigere faktor i bobilen enn båten, sier prosjektleder Mina Kleppan i den store bobilkjeden Ferdas avdeling i Tønsberg. Hun har vel rett i det, for det er lite hensiktsmessig å sette igjen familien på Biltilsynets kontrollstasjon på grunn av overvekt, mener vi.

– Derfor er det gjennom mange år utviklet produkter av lette og sterke materialer, og mye av dette er smart både bobilen eller i byssa i båten, sier hun. Her vet hun hva hun snakker om, for Mina har også et bankende hjerte for båtlivet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER