Prøvekjørt: Nordkapp Noblesse 720

Rein nytelse

Nordkapp Noblesse 720 er en av de bedre båtene vi har kjørt i denne størrelsen, og kan trygt sies å være blant produsentens beste så langt.

Publisert

Selv om Nordkapp Noblesse 660 gikk av med seieren i «European Powerboat of the Year 2019» har vi her en annen vinner, med stor sannsynlighet en fremtidig salgsvinner og flaggskip for produsenten. Noblesse 720 har som sin lillesøster moderne linjer og det samme sportslige utseendet. Båten har også mange av de samme løsningene som lillesøster, som tykke sitteputer, smart fenderplass, enkel tilgang til stueplass og praktisk badeplattform. Som i 660 finner vi også i cockpiten et pantry med kran, kokebluss og kjøleskuff, avhengig av hva kjøperen velger av utstyr. Akter i cockpiten er det en rommelig U-salong som kan gjøres om til solseng. Cockpiten er som i Noblesse 660 senket, og det bidrar til høyt fribord, som igjen øker sikkerheten.

Prisen med 200 hestekrefter starter på 738 600 kroner, men her er det mulig å bygge seg opp med highlinepakker og større motorer. Med grummeste motor, som er Evinrude 250 HO og highline pluss-pakke, ender prisen på 873 600 kroner. Da har båten også alt man trenger for en enkel weekendtur.

Samarbeidsvillig

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS