9

Med hjelp av Espen Thorups penn har gamle MV-Marin Access 7 fått en ny tilværelse som Bella 700 Patrol. Den har alt i seg for å kunne bli en praktisk bruksbåt – men støyen er til å bli gal av.
Vest for Florø ligger et vennlig sted. Fanøy smiler selv på en regnværsdag. Det har gitt befolkningsvekst gjennom mange år. Her er havneavgiften 50 kroner, hit flytter det folk, og her bor Monica i Bache Gabrielsens vei.
Med nyheten Enduro 605 har Nordkapp tatt et langt steg videre i utviklingen av en helt ny generasjon skrog.
Ved første øyekast er Monica Kolseth en ganske alminnelig 27-åring. At hun elsker sin Stormway F29, skiller henne litt ut fra mengden. Men når Monica setter seg bak spakene på 94-meter lange “Olympic Zeus” – tar overstyrmannen for alvor steget ut fra de alminneliges rekker.
Mesteparten av merkingen i sommeridyllen Blindleia, er dugnadsbasert. Hvor mye dugnadsgjengen sparer forsikringsselskapene årlig, vet ingen eksakt. Atlantica Båtforsikring tok Båtmagasinets utfordring på strak arm, og støttet arbeidet med 25.000 kroner!
Før om årene var vi fornøyd med en brygge og tilgang til litt vann og strøm. I dag forventer vi å være på nett når vi er i havn.
Vår båtadvokat svarer på spørsmål fra leserne

Sider

Abonner på 9