9

Den ble vist første gang for halvannet år siden som miljøbåt. Men Catch 7.5 var ikke bare én ny modell. Den fyller mange funksjoner og kan benyttes til alt fra transport til fiske.
Se på denne båten. Skulle en tro at den er 20 år gammel? Slett ikke, men så har eieren nedlagt mange timer i den også. Det rette eksemplaret av Nidelv 750 Sport er en perfekt innstegsbåt for småfamilien.
På jakt etter en liten og hendig plotter til skjærgårdsjeepen? Da er Lowrance HDS5m er et prisgunstig og brukervennlig alternativ.
Også i åpne båter, både daycruisere og bowridere, kan man utvide sesongen ved å montere en varmer. Vi monterte en Webasto-varmer i en Anytec 622 SPD.
Allerede første gang Per Andreas Sveum (40) fra Oslo så en Hinckley, var han hektet. Han falt så for linjene til de amerikanske båtene at han like godt kjøpte to stykker: En Talaria 29R og en Talaria 44 MY.
Bestefars bestefar startet forlag. Selv havnet han ved Mjøsas bredd som båtentusiast og sjåførlærer. Nå har mannen med det fornemme navnet Dag Wright Cappelen skapt nytt liv i Nor-Dan.
Om du forviller deg til Hauge i Dalane dukker det plutselig opp et spennende skilt - Motorhistorisk museum 6 km. Det er ved hjelp av dette skiltet de fleste besøkende finner frem til det bortgjemte motormuseet. Og etter seks kilometer på svingete vei kommer vi frem til turistattraksjonen som har kommet litt i skyggen av de koselige gatene i Sogndalstrand, ni kilometer unna.
De to mest omtalte dødsulykkene med båt i sommer har vært i Tjømeområdet, kommunen som huser aller flest sommergjester.
Nyheter september 2011
RiksTV , Viasat eller Canal Digital? VHF-antenne eller parabol? Hva er best, og hva er rimeligst? Her får du alt du trenger å vite om TV i båt.

Sider

Abonner på 9