9

Sjektedefilering mm
Problemet for mange som skal ta båtførerprøven er at den er svært teoretisk. Det har Børje Møster gjort noe med.
Denne fotoreportasjen vil gi svært lite nyttig informasjon uten bildene. Men vi legger ut alt fra bladet. Også fotoreportasjer. Les og tenk deg til åssen bildene ser ut, eller finn frem BM 9/11.
I forbindelse med de tragiske båtulykkene i sommer har vi registrert at det er kommet mange krav til fartsgrenser, mer opplæring og bruk av flyteplagg.
Engang var 27 fot en stor båt – i dag må den regnes som liten. Det er et tegn i tiden at de store produsentene lanserer små modeller som sine største nyheter. Nimbus 27 S/HT er et godt eksempel på en liten bobåt som har det aller meste – unntatt nok sitteplasser.
Den kan frakte 27 sekker sement eller åtte personer. Valiant 540 Sport er en utmerket bruksbåt for hyttefolk, fiskere og dykkere.
Den ble vist første gang for halvannet år siden som miljøbåt. Men Catch 7.5 var ikke bare én ny modell. Den fyller mange funksjoner og kan benyttes til alt fra transport til fiske.
Se på denne båten. Skulle en tro at den er 20 år gammel? Slett ikke, men så har eieren nedlagt mange timer i den også. Det rette eksemplaret av Nidelv 750 Sport er en perfekt innstegsbåt for småfamilien.

Sider

Abonner på 9