9

Bestefars bestefar startet forlag. Selv havnet han ved Mjøsas bredd som båtentusiast og sjåførlærer. Nå har mannen med det fornemme navnet Dag Wright Cappelen skapt nytt liv i Nor-Dan.
Allerede første gang Per Andreas Sveum (40) fra Oslo så en Hinckley, var han hektet. Han falt så for linjene til de amerikanske båtene at han like godt kjøpte to stykker: En Talaria 29R og en Talaria 44 MY.
De to mest omtalte dødsulykkene med båt i sommer har vært i Tjømeområdet, kommunen som huser aller flest sommergjester.
Om du forviller deg til Hauge i Dalane dukker det plutselig opp et spennende skilt - Motorhistorisk museum 6 km. Det er ved hjelp av dette skiltet de fleste besøkende finner frem til det bortgjemte motormuseet. Og etter seks kilometer på svingete vei kommer vi frem til turistattraksjonen som har kommet litt i skyggen av de koselige gatene i Sogndalstrand, ni kilometer unna.
Nyheter september 2011
RiksTV , Viasat eller Canal Digital? VHF-antenne eller parabol? Hva er best, og hva er rimeligst? Her får du alt du trenger å vite om TV i båt.
Sjektedefilering mm
Problemet for mange som skal ta båtførerprøven er at den er svært teoretisk. Det har Børje Møster gjort noe med.
Denne fotoreportasjen vil gi svært lite nyttig informasjon uten bildene. Men vi legger ut alt fra bladet. Også fotoreportasjer. Les og tenk deg til åssen bildene ser ut, eller finn frem BM 9/11.

Sider

Abonner på 9