9

Med et elektrisk toalett slipper man å bytte pakninger til stadighet, og det er langt enklere å bruke enn det manuelle toalettet. Vi byttet fra manuelt til elektrisk på en arbeidsdag.
På slutten av 1950-årene og utover i 1960-årene gjorde glassfiberarmert polyester (FRP) sitt inntog på båtbyggerarenaen.
Skroget fikk han gratis av en gammel bonde. Fingerferdighetene er medfødt. Resultatet er blitt en vill, vakker og rå retorracer på 14 fot.
Familien Hartmann fra Drøbak tok med minstemann Severin på 11/2 år og satte kursen mot Telemarkskanalen og Dalen – i en Zodiac SRMN 730 på 24 fot. Livet med barnegrøt varmet på Biltema-primus og hjemmelaget presenningstelt frister til gjentakelse!
Om båtførerbevis, omregistrering av tilhenger, bergingslønn og seljakt fra båt
Fartsgrense? Hvilken j...... fartsgrense? God, gammeldags service mm
Sildefest i Vest, Bortskjemte måker mm
Tror du politiet ville stoppet deg i din båt om de oppdaget at du hadde med deg åtte stående passasjerer i din Ibiza? Svaret er trolig ja, for det ser ikke bra ut. Politiet selv påstår nei, for det er ikke lovlig, selv om antall passasjerer er flere enn anbefalt i CE-merket.
Hvilken havn fortjener tittelen ”Årets Gjestehavn”? Båtmagasinets redaksjon har nominert åtte gode kandidater. Det endelige valget kan du avgjøre.
Mellomstor Sport fra Bavaria, Egen brygge for messegjester, Tøff italiener mm..

Sider

Abonner på 9