9

Skal du bytte motor i båten din er det forberedelsene som avgjør om det blir en suksess. Båtmagasinet har fulgt motormekaniker Tom Solholm,, samarbeisdspartner hos Krogsrud Marineservice i Oslo, på et motorskifte i en Polar 29 fra 1983.
Helt siden 1970-tallet har TG Boats produsert ”bakladdare” med røtter i racingsporten. TG Alfa markerer at en ny generasjon båtbyggere har begynt å produsere en ny generasjon båter hos finske TG.
Finske Yamarin er klasseledende på å utvikle gode skrog. Det har de nok en gang vist med sitt flaggskip Yamarin 80 DC, skreddersydd rundt en annen toppmodell, nemlig Yamaha F350.
Vi har testet en koreanskprodusert Samyung-kartplotter med integrert AIS-mottaker og sender i sommer. Plotteren er relativt prisgunstig og er rask, men den faller igjennom på grunn av skjermkvaliteten.
På slutten av 1950-årene og utover i 1960-årene gjorde glassfiberarmert polyester (FRP) sitt inntog på båtbyggerarenaen.
Med et elektrisk toalett slipper man å bytte pakninger til stadighet, og det er langt enklere å bruke enn det manuelle toalettet. Vi byttet fra manuelt til elektrisk på en arbeidsdag.
Familien Hartmann fra Drøbak tok med minstemann Severin på 11/2 år og satte kursen mot Telemarkskanalen og Dalen – i en Zodiac SRMN 730 på 24 fot. Livet med barnegrøt varmet på Biltema-primus og hjemmelaget presenningstelt frister til gjentakelse!
Skroget fikk han gratis av en gammel bonde. Fingerferdighetene er medfødt. Resultatet er blitt en vill, vakker og rå retorracer på 14 fot.
Om båtførerbevis, omregistrering av tilhenger, bergingslønn og seljakt fra båt
Fartsgrense? Hvilken j...... fartsgrense? God, gammeldags service mm

Sider

Abonner på 9