9

Kokte reker og naturell hummer i all ære: Hva med å grille noen kongekrabbeklør, sjøkreps eller tigerreker? Det gir sommerkotelettene konkurranse!
Lærer du deg å trimme riktig, kan du spare mange drivstoffkroner. Riktig trim gjør også turen over blåmyra mer komfortabel.
Se ikke bare på toppfarten når propellvalget skal gjøres. Like viktig er grepet i vannet under forskjellige belastninger.
”Det är nånting med havet. Med vatten. Det lyfter sig, och faller ner. Som om ingenting händt”. Ordene blir hengende i luften, adskillig lengre enn vannet. Det er entreprenøren bak Targa-båtene, Johan Carpelan (63), som filosoferer ved rattet på en Targa 23.1.
Hvis du synes at RIBer og aluminiumsbåter er dyre og at landstedbåter og skjærgårdsjeeper i glassfiberarmert polyester er for fine til å trekke opp halvveis på land i fjæra, er polyetylenbaserte Steady 520 R et bra valg.
Vi har testet to finske styrhusbåter med utenbordsmotor. Finnmasteren nærmer seg 10 år i markedet, AMT 200C er rykende fersk. Tilsynelatende like konsept, men tankegangen bak er helt forskjellig.

Sider

Abonner på 9