8

Sjøens E6 gjennom vakre Bohuslän går rett forbi husveggene på Gullholmen. Svenskene har sett seg lei på norsk fart og kjørestil.
I fjor vant Farsund kåringen ”Årets gjestehavn” etter å ha dratt i fra Kalvåg på oppløpet i avstemningen. Nå trenger vi din hjelp til å kåre årets beste gjestehavn.
Sa pang under sjøsetting, Stolte vikingskiptradisjoner mm
Ser Dere skriver at askeladden X-Over62 er en banebrytende båt med sitteplasser både bak og foran fører.
Media er opptatt av to båtpolitiske temaer i disse agurktider; Tømming av kloakk fra fritidsbåt til sjø, og tvungen ansvarsforsikring på fritidsbåter.
I sin første bowrider-modell kombinerer Ibiza fremragende sjøegenskaper med et komfortabelt interiør og enorm stuveplass.
Vi venter på bunnslaget, men det kommer aldri. Ut fra Nidelva legger vi splitter nye Windy 31 Zonda i 40 knop mot Torungen fyr. Skroget roper på mer, men spaken ligger flat. 31 Zonda er ett mesterverk av Hans Jørgen Johnsen.
Da amerikanske Brunswick valgte en ny kurs for Uttern, pusset de støvet av den gamle Uttern-tanken om å levere komplette båter. Resultatet lukter moderne nordisk, med et riktig bra skrog.
Galia 670MC - enda en polakk som stortrives i Norge. Dette er allværsbåten som kan brukes til det meste. Som weekendcruiser for aktive småbarnsfamilier gjør den seg best.
Finske Fiskars er kjent for sine Buster aluminiumsbåter. Den nye modellserien Drive har aluminiumsskrog med glassfiber innerliner. Vi prøvekjørte lillesøster Drive 46 Open da den hadde verdenslansering. En kompakt båt med mye kjøreglede og gode sjøegenskaper.

Sider

Abonner på 8