8

Nor Sea 770 har eksistert i 33 år, bygges og selges fortsatt. Båten har sitt publikum, noe også bruktbåtprisene viser. Og konseptet burde være mer ”in” enn noen gang: Enkelhet, lavt forbruk, sikker investering og nøkkelverdien kos med fire streker under.
Bransjen selv forestilte seg vel at "plastbåtene" ville vare i 20-30 år, og industrien så for seg gyldne tider på sikt når en kraftig økende båtpark måtte fornyes. Slik ble det ikke.
Med årene monterer vi stadig mer utstyr i båten. Alt trenger strøm. Det blir gjerne kaotisk i sikringsskapet. Slik kan du rydde opp i lednings-spagettien.
Organiserte bander herjer langs norskekysten. Fritidsbåter og utenbordsmotorer er ekstremt utsatt. I fjor betalte forsikringsselskapene ut 100 millioner kroner i erstatninger. Den triste statistikken ser ut til å bli enda tristere i år.
Du klarer selv å bytte fra halogen-lys til LED-belysning i båten. Det behøver heller ikke å koste så mye.
En standardpropell gjør jobben godt nok for de aller fleste standardbåter. Men har man spesielle ønsker for hvordan båten skal oppføre seg spesielt i høye hastigheter, finnes det en mengde spesialpropeller. Vi har testet tre forskjellige spesialpropeller i tillegg til standardpropellen på en 150-hesters påhenger.
Bli med kysten rundt i vår faste spalte med samme navn.
Bølgeblikk og smånotiser fra inn og utland
Noen kan mye mens andre kan mindre. Ingen kan alt, men alle kan lære. Slik er det på sjøen også. Det er enormt mye kunnskap som er samlet i båter langs kysten akkurat på denne tiden, og vår oppfordring er at alle benytter seg av den.

Sider

Abonner på 8