7

Far og sønn Myrvoll på Gjeving Marina trengte mer opplagsplass. Da sprengte de like godt ut en imponerende fjellhall - på egenhånd.
Ingenting er så irriterende som lekkasje i motorrommet. Sikkerhetsventilen på varmtvannsberederen var lenge kilde til lekkasje i vår reportasjebåt. En ny og solid variant fra Isoterm var løsningen.
Det er på denne tiden av året at jollene myldrer fram. Skoleferien står for døren og barn og ungdom får sine frydefulle stunder på sjøen og lærer å kjenne på både hvordan båter oppfører seg på sjøen og hvordan motorer virker og bør brukes.
Har du kontroll på temperaturen i motorrommet i båten? Hvis ikke, skaff deg det – på en særdeles enkel måte.
Bølgeblikk, tabber mm
Den 18. juni arrangerer Vest-Agder-museet regatta for klassiske plastbåter i Kristiansand. Har du en båt bygget mellom 1950 og 1975, er du velkommen til å delta.
SUNNMØRE: Båtbyggermiljøet i Bjørkedalen i Volda kommune på Sunnmøre har eksistert i 1000 år. Stedet er blant annet kjent for bygging av flere vikingskip....
Vi har foretatt en uformell test av 25 viktige hjemmesider for den båtinteresserte. Hvem gir deg informasjonen du trenger, og hvem sender deg videre til konkurrentene?
Var på tur i påsken og det endte med at eg fylte halve motorrommet med sjøvann. Dette ble oppdaget midt i Korsfjorden. Det begynte med at eg mistet spenninga på batteriet, så eg sakket av og gikk ned for å sjekke om det var noe problemer med reima til laderen.
”Det rista noe alvorlig i knea”, sier Baker´n på Gressvik da laksebeistet på 20 kilo hang seg på kroken. Trolling i en gammel Askeladden og cruising i en lekkert oppusset Viksund, det er livet for den (båt)glade baker.

Sider

Abonner på 7