6

Selv med moderne instrumenter om bord er det viktig at du kjenner til hvordan du kan peile kjente objekter for å beregne hvor båten din er i farvannet.
Lowrance har utviklet et nytt ekkolodd som viser bunnen med en ekstrem detaljrikdom. Vi har testet Structurescan.
Alle båter har en tankmåler for drivstoff. Nesten like viktig er ”tankmåler” for batterikapasitet: Monteringen er ganske enkel.
Nyheter fra vår langstrakte kyst
Her er kontrakten for deg som skal selge eller kjøpe bruktbåt. Båtmagasinet har utarbeidet ”den ideelle” kontrakten sammen med sin advokat Pål S. Jensen. Last den ned fra www.batmagasinet.no
Den lille alpesjøen Königssee i Bayern sør i Tyskland er et av de vakreste, reneste og høyeste vann. Her under fjellsidene frakter mange båter nysgjerrige turister. Båtene er "grønne" – drevet av elektriske motorer og svært miljøvennlige.
Princess og halve kongeriket
Når vi slipper fortøyningene er ansvaret for mannskapet, båten og omgivelsene godt plassert på skipperens skuldre.
Jernporten var tidligere den vanskeligste og farligste delen av Donau. Vi visste innløpet var trangt, det var mye vann i elven, det ville være sterk strøm, men det er bare å holde godt fast i rattet og gå rett på.
Får en dieselmotor riktig ettersyn, skal det mye til for at den stopper. De fleste som har levd båtlivet noen år har imidlertid opplevd problemer med jernhesten. I de aller fleste tilfellene skyldes det forurenset diesel og defekt impeller.

Sider

Abonner på 6