5

Koster flesk: En helsort Brig 340 er en drøm for båtfrelst ungdom. Men den koster flesk.
Med klassens største flybridge og et ytterst beboelig interiør, er den nye Sealine F42 virkelig verdt å titte nærmere på. Den har en design som skiller den ut fra mengden, plass der du trenger det, og en rekke smarte løsninger.
Da Thor Norling fra Porsgrunn så den nydelige skøyta på www.blocket.se, var han solgt. Men skjønnheten ”Elenore” fra Sundsvall i Sverige lot seg ikke kjøpe av hvem som helst.
Spennende utstyrsnyheter og nye båter
I år er det 100 år siden Redningsskøyte nr. 24 ”Risør” gled av stabelen ved båtbyggeriet til Brødrene Marcussen på Gjeving, der Lyngør Marina ligger i dag. Bare to år senere gikk hun over i historien som et stort mysterium.
Simrad lanserer en helt ny serie multifunksjonsdisplayer som er lekende lette i bruk. Likevel byr plotterne på svært avansert funksjonalitet.
Om ønsker og ugler
I fjor høst pakket vi inn Jørgen Skilles Saga 310 i en Marinovator vinterlagringspose. Dette for å teste hvordan den utradisjonelle lagringsmetoden fungerer. Det gikk bra, helt til snøen kom.
BESTUMKILEN: Ikke alle politikere og byråkrater har forståelse for fritidsbåtens betydning for friluftsliv og rekreasjon.
Vi har byttet ut den fettsmurte pakkboksen med et vannsmurt system fra amerikanske Tides Marine. Førsteinntrykket er meget lovende.

Sider

Abonner på 5