5

Nå begynner det å klø under kjølen på båtfolket. De første båtene er kommet på vannet og det pusses og gnikkes i forventning om en fin båtsommer.
Takket være mobiltelefonen, er det mulig å få tilgang til Internett i båten. Med en trådløs ruter for 3G, kan du etablere ditt eget trådløse nett på sjøen. Da kan alle om bord koble seg på nettet. Det er både enkelt og billig.
Enten barna skal leke havforsker a lá Jack Cousteau eller du skal inspisrere roret, er Maritims undervannskamera en billig anskaffelse som man kan ha mye glede av.
Jakob Sande skrev om sin ferd fra Sunnfjord til Rio. Stikk motsatt vei går Schafer Boats AS i Stryn som importerer brasilianske weekendcruisere til Nordfjord. Reisen var lang for begge, og Rio like eksotisk for Sande som Schaefer 300 i Norge.
Gode råd for å beskytte skroget mot slitasje fra fortøyningstauet.
Bowrider-modellen 62 BR fra Finnmaster er uhyre praktisk og antakelig det nærmeste man kommer en skjærgårdsjeep med heldekkende vindskjerm.
Den første Sjøen for alle-utstillingen ble arrangert på Frognerstranda i Oslo i 1956....
Kulturforskjeller til tross, det finnes eksempler på fransk/norsk forbrødring. Den nye Zodiac Black Limited 550 er det.
Morgan har yrkesstolthet. Ta bare en titt på finishen i båtene hans. Skroget på nyheten 535 BR er nykonstruert. Vi gir terningkast seks for sjøegenskapene.

Sider

Abonner på 5