5

Slik gjemmer du skjærefjøla under lokket på vasken.
Produkter som skal gjøre båtlivet mer tilgjengelig for alle har blitt lansert på løpende bånd de senere årene. Total Command er det siste – som gjør deg i stand til å manøvrere strake aksler med styrestikke.
Axius for utenbordsmotor er utviklet og var klart for lansering nå i vår. Men i følge sentrale kilder har Mercruiser utsatt premieren inntil videre. Med Axius-systemet for påhenger oppnår man nesten samme manøvrerbarhet som med pod-drev-systemene Zeus og IPS.
I en ny navigasjonsserie vil vi presentere en serie bilder og forklaringer til disse på hva man kan se på en kartplotter, et ekkolodd og på radarskjermen. Vi tar deg gjennom basisbildene og videre mot mer avanserte innstillinger. Førstemann ut er kartplotteren.
Med kirurgisk presisjon angriper han hver minste detalj i jakten på ulyden. Med kirurgens ærgjerrighet setter han sin ære i å få liv i ”pasienten”. John Rosland er en utpreget stayer, med et bankende hjerte for nettopp det gode liv – båtlivet - og med motoren som det vitale organet.
Det måtte bli fisketur med Hansvik 630 Comfort Speed. Vanskelig å yte den rettferdighet på annet vis. På første forsøk har Hansvik utviklet en flerbruksbåt som har alt. Den bør bli en suksess i nordisk skjærgård.
”Jagerbroen” på Viknes 1030 handler om mer enn stoler på taket. Det dreier seg om mer enn en flybridge. Så kalles den også Sunbridge.

Sider

Abonner på 5