5

I en ny navigasjonsserie vil vi presentere en serie bilder og forklaringer til disse på hva man kan se på en kartplotter, et ekkolodd og på radarskjermen. Vi tar deg gjennom basisbildene og videre mot mer avanserte innstillinger. Førstemann ut er kartplotteren.
Med kirurgisk presisjon angriper han hver minste detalj i jakten på ulyden. Med kirurgens ærgjerrighet setter han sin ære i å få liv i ”pasienten”. John Rosland er en utpreget stayer, med et bankende hjerte for nettopp det gode liv – båtlivet - og med motoren som det vitale organet.
Det måtte bli fisketur med Hansvik 630 Comfort Speed. Vanskelig å yte den rettferdighet på annet vis. På første forsøk har Hansvik utviklet en flerbruksbåt som har alt. Den bør bli en suksess i nordisk skjærgård.
”Jagerbroen” på Viknes 1030 handler om mer enn stoler på taket. Det dreier seg om mer enn en flybridge. Så kalles den også Sunbridge.
Chaparral 275 SSI byr stort sett på det samme som en mengde konkurrerende amerikanske merker. Med noen få unntak.
Det er nesten 25 år siden Botnia Marin presenterte den første Targa 25 som regnes som opphavet til ”pølsebubåten” eller allbruksbåten som vi heller kaller den i dag. En praktisk, robust og fleksibel båtløsning som i all hovedsak produseres i Finland.
Problemer med vannet som kommer ovenfra? Da kan det gamle, trofaste pakningsstoffet Permatex være løsningen.

Sider

Abonner på 5