4

Mannen som gjorde Princess dominerende på storbåtmarkedet i Norge, Arne Høvik (63), kjente lukten av sagmugg da Johs. Lunde Marine Group falt til marken med et brak. Da tok kong Høvik Princessa og hele kongeriket tilbake.
Nye Yamarin 65 DC erstatter 64 DC, og er skreddersydd Yamahas nye, volumsterke 225-hester. Kombinasjonene ble en riktig frisk dagsturbåt.
Askeladden har laget en mer familievennlig versjon av den semiprofesjonelle pilothouse-båten P66. Resultatet er en romslig weekend-båt for barnefamilier.
Fem båter med forskjellige egenskaper. Sportsbåten, lastebåten, familiebåten og sportsfiskebåten. En av dem er splitter nye Drive Boats Sport Consol 56 som har den beste førerplassen. Men vinneren er den eldste modellen i testen, Ryds 568 GTS.
Vårpussen står for dør. Grunnlaget for en enkel vårpuss legges på høsten. Men har du slurvet finnes det likevel håp. Her er produktene som virker.
Syvtommeren passer bra for skjærgårdsjeeper, daycruisere og weekendcruisere. Den tar liten plass og kan enten bygges inn i dashbordet eller monteres på en brakett.
Morsommere å bruke pengene på nytt, fancy båtutstyr enn på det som har med sikkerhet å gjøre? Skroggjennomføringen er viktigere enn nye høyttalere.
Den dagen vi kanskje vil bytte eller selge, skal bruktbåten saumfares på alle bauger og kanter. Da gjelder det å kunne oversikt dokumentere historikk og helsetilstand.
Det lysner for båtbransjen, men det er langt igjen til gullåret 2006, om vi noen gang skal dit igjen.
”Nå e de på an igjen” synger Jan Eggum, og vi stemmer i refrenget av full hals.

Sider

Abonner på 4