4

Offeranoden er det eneste saliggjørende for å hindre tæring. Eller er det slik? Maddox er basert på ren aluminium.
Museumsvokterne i Holmenkollen lot Bjørn Einar Romøren få hoppe før Anette Sagen i den nye bakken til tross for at Oslo kommune hadde bestemt at det var Sagen som skulle være først. En klar sabotasje og nedvurdering av kvinner. Men hopp – og rennledelsen i Kollehopp er ikke de eneste som sliter med gammelt og forkvaklet syn på kvinner.
Til tross for gps og alle moderne elektroniske navigasjonsløsninger, er det viktig å kunne navigere manuelt med kart, kompass og parallell forskyver.
Hva er galt når oljelampa lyser eller oljetrykket faller? Hva kan være feil med gearet om jeg ikke får fremdrift? I denne andre artikkelen gir vi deg oversikten over de vanligste problemene med oljesystemet, lutftilførsel, gear og strømtilførsel på en konvensjonell dieselmotor.
Vanligvis oppleves de nye hyttebåtene som små, grove tøffinger. Stings nye 700 Weekender er i tillegg forseggjort, med pent interiør og fine detaljer. Dermed er hele familien velkommen om bord.
Iført solbriller på årets korteste dag skulle Styrbord og Babord teste den nye flybridgen på Ardea 34. Siden Styrbord er en typisk deplasementsperson ble han målestokk for fascilitetene på taket.

Sider

Abonner på 4