4

Til tross for gps og alle moderne elektroniske navigasjonsløsninger, er det viktig å kunne navigere manuelt med kart, kompass og parallell forskyver.
Hva er galt når oljelampa lyser eller oljetrykket faller? Hva kan være feil med gearet om jeg ikke får fremdrift? I denne andre artikkelen gir vi deg oversikten over de vanligste problemene med oljesystemet, lutftilførsel, gear og strømtilførsel på en konvensjonell dieselmotor.
Vanligvis oppleves de nye hyttebåtene som små, grove tøffinger. Stings nye 700 Weekender er i tillegg forseggjort, med pent interiør og fine detaljer. Dermed er hele familien velkommen om bord.
Iført solbriller på årets korteste dag skulle Styrbord og Babord teste den nye flybridgen på Ardea 34. Siden Styrbord er en typisk deplasementsperson ble han målestokk for fascilitetene på taket.
GRP 625 DC er en norskutviklet, amerikanskinspirert daycruiser bygget på Sri Lanka. Den tilfredsstiller behovene den skal, og byr på få irritasjonsmomenter.
Vi har testet en svenske og en nordmann mot hverandre. Nordmannen ble liggende i le på de fleste områder. Svenske Micore 630 er en suveren vinner av denne landskampen.
En ny generasjon radarteknologi gjør sitt inntog. Både Simrad og Raymarine erstatter de analoge antennene – med ekstrem bildekvalitet som resultat. Vi har sammenlignet markedsledernes nye, digitale radarer.
Offeranoden er det eneste saliggjørende for å hindre tæring. Eller er det slik? Maddox er basert på ren aluminium.

Sider

Abonner på 4