4

Iført solbriller på årets korteste dag skulle Styrbord og Babord teste den nye flybridgen på Ardea 34. Siden Styrbord er en typisk deplasementsperson ble han målestokk for fascilitetene på taket.
GRP 625 DC er en norskutviklet, amerikanskinspirert daycruiser bygget på Sri Lanka. Den tilfredsstiller behovene den skal, og byr på få irritasjonsmomenter.
Vi har testet en svenske og en nordmann mot hverandre. Nordmannen ble liggende i le på de fleste områder. Svenske Micore 630 er en suveren vinner av denne landskampen.
En ny generasjon radarteknologi gjør sitt inntog. Både Simrad og Raymarine erstatter de analoge antennene – med ekstrem bildekvalitet som resultat. Vi har sammenlignet markedsledernes nye, digitale radarer.
Offeranoden er det eneste saliggjørende for å hindre tæring. Eller er det slik? Maddox er basert på ren aluminium.
Museumsvokterne i Holmenkollen lot Bjørn Einar Romøren få hoppe før Anette Sagen i den nye bakken til tross for at Oslo kommune hadde bestemt at det var Sagen som skulle være først. En klar sabotasje og nedvurdering av kvinner. Men hopp – og rennledelsen i Kollehopp er ikke de eneste som sliter med gammelt og forkvaklet syn på kvinner.

Sider

Abonner på 4