3

Beskytter for iPad, Trådløs AIS, Hybrid til snekka mm
Så falt et av de største fritidsbåtselskapene til bakken med et brak. Johs Lunde-gruppen som importerte Princess-båter gjennom datterselskapet Norsk Båtsenter AS gikk dundrende konkurs, og hele imperiet raknet med milliardgjeld.
Plastshims årsak til drevhavarier: Godthåpsfjorden og havet utenfor Grønland er mystikkens farvann for Volvo Pentas DPH-drev. Over 50 drev er i løpet av de siste årene most i filler uten noen god forklaring.
Nedslående testresultat: En zinkanode er nødvendigvis ikke en god zinkanode. Det viser Båtmagasinets test av ni elementer som er kjemisk analysert hos Skarpenor Corrosion AS.
Skuespiller Kalle Øby har seilt med Statsraad Lehmkuhl til Amerika, gått på Østen, vært fergeskipper og drevet brislingfiske. Men båtvant er han ikke.
De nyeste kartplotterne holder en meget høy standard og er i stor grad multiinstrumenter som i tillegg til kartbilder kan vise mye annen informasjon. Flere av de testede plotterne kunne vært utpekt som vinner, men én skiller seg litt ut.
Den 18. mars offentliggjøres vinneren av Tommelen opp! 2010 under Sjøen for alle på Lillestrøm. Juryen har nominert tre meget sterke kandidater.
Endelig et skikkelig chartertilbud for motorbåtfolk, i vakre Kroatia. mm
Juryen og båtfolket har talt; Trondheim Båtforening får Båtmagasinets ljugekrakk og status som ”Årets Båtforening 2010”.
I år er det 40 år siden krysseren HMS Belfast ble tatt ut av Royal Navys tjeneste og fortøyd som museum på Themsen, rett ved Tower Bridge i London.

Sider

Abonner på 3