3

Endelig et skikkelig chartertilbud for motorbåtfolk, i vakre Kroatia. mm
Juryen og båtfolket har talt; Trondheim Båtforening får Båtmagasinets ljugekrakk og status som ”Årets Båtforening 2010”.
I år er det 40 år siden krysseren HMS Belfast ble tatt ut av Royal Navys tjeneste og fortøyd som museum på Themsen, rett ved Tower Bridge i London.
Som de fleste har fått med seg gikk Johs. Lunde-gruppens båtsatsing overende i begynnelsen av februar.
Når det gjelder friluftsliv på land, er det ikke måte på politikernes og myndighetens interesse for å legge forholdene til rette, men de har åpenbart ikke fått med seg at båtliv også er friluftsliv.
Garantiärenden i marinbranschen kännetecknas oftast av en hög grad av komplexitet. En slutsats som vid en ytlig betraktelse kan förefalla uppenbar, kan vid en närmare undersökning visa sig vara tveksam eller till och med felaktig.
Varierende skrogform, vekt og størrelse på en båt påvirker prestasjonene og drivstofforbruket til en 70-hesters påhengsmotor. Men hvor mye?
En Ardea 820 Combi, like kjent som NB 820 Combi, er et hyppig innslag i norske havner. Et sjøens svar på Nissan King Cab – flerbruksbåten for folk flest.
Nye Ardea 32 som lanseres i disse dager, er en meget vellykket oppfølger til Ardea 34. Familielikheten er stor og NB Marine er i ferd med å stake ut et nytt spor.
Buster Magnum Pro er den første Magnumen med senterkonsoll på flere år. Og den nye aluminiumsjeepen er så rå som Buster skal være, og imponerer som en særdeles robust bruksbåt.

Sider

Abonner på 3