3

Nye Ardea 32 som lanseres i disse dager, er en meget vellykket oppfølger til Ardea 34. Familielikheten er stor og NB Marine er i ferd med å stake ut et nytt spor.
Buster Magnum Pro er den første Magnumen med senterkonsoll på flere år. Og den nye aluminiumsjeepen er så rå som Buster skal være, og imponerer som en særdeles robust bruksbåt.
Gjennomtenkt: I den nye Finnmaster 52 SC har produsenten tenkt på de små viktige detaljene. Den er derfor blitt en meget praktisk skjærgårdsjeep.
”Selma” er drektig som en fødeklar sjøløve. Men fertiliteten ligger for lengst bak henne, selv om hun er glatt i huden. I buken rommer hun en 40 hesters Rubb, som får henne til å skjelve og røpe sin alder når eieren John Audun Hauge i Bergen vekker henne med varme.
Så falt et av de største fritidsbåtselskapene til bakken med et brak. Johs Lunde-gruppen som importerte Princess-båter gjennom datterselskapet Norsk Båtsenter AS gikk dundrende konkurs, og hele imperiet raknet med milliardgjeld.
Beskytter for iPad, Trådløs AIS, Hybrid til snekka mm
Plastshims årsak til drevhavarier: Godthåpsfjorden og havet utenfor Grønland er mystikkens farvann for Volvo Pentas DPH-drev. Over 50 drev er i løpet av de siste årene most i filler uten noen god forklaring.
Nedslående testresultat: En zinkanode er nødvendigvis ikke en god zinkanode. Det viser Båtmagasinets test av ni elementer som er kjemisk analysert hos Skarpenor Corrosion AS.
Skuespiller Kalle Øby har seilt med Statsraad Lehmkuhl til Amerika, gått på Østen, vært fergeskipper og drevet brislingfiske. Men båtvant er han ikke.
De nyeste kartplotterne holder en meget høy standard og er i stor grad multiinstrumenter som i tillegg til kartbilder kan vise mye annen informasjon. Flere av de testede plotterne kunne vært utpekt som vinner, men én skiller seg litt ut.

Sider

Abonner på 3