3

Det er bare to måneder igjen til det obligatoriske båtførerbeviset gjøres gjeldende for alle som er født etter 1. januar 1980. Det snakkes om å innføre fartsbegrensninger på 5 knop nærmere land enn 100 meter, og det diskuteres å innføre andre fartsgrenser i avgrensede skjærgårdsområder. Politiet skal få nok å gjøre i tiden som kommer med å kontrollere bestemmelsene.
Et oppvaskmøte med en tvers gjennom båtsprø komiker.
Mjøsfolket tar gjerne trailertransport for å få saltvann under kjølen. Du som har båten i sjøen bør haike med traileren tilbake. Prøv en annerledes båtferie på Mjøsa.
Zodiac har hatt stor suksess med Pro Open 650 og 550, i særdeleshet 650. I årenes løp har de opparbeidet seg en høy RIB-status i enkle miljøer, spesielt blant unge båtbrukere og som lettbåten for familier med sjøhytte.
Sprengkulde og vinter er ingen hindring for å drive båtliv mener medlemmene av Sagaklubben på Vestlandet.
Det er ikke bare det sinte designet som gjør Galia 650 HT til en riktig tøffing. Den går også fabelaktig bra i sjøen.
Båtentusiasten Trond Solvang i Asker jakter på støy. Med enkle midler klarte han å redusere støyen 3-4 dBA i sin allerede støysvake Viknes 1030.
Med skroget til With 20 som utgangspunkt har Viksund utviklet en bakveggbåt for påhenger. Med dårlig plassutnyttelse og håpløs adkomst til batteri og bensintank samt ulovlig lanterneføring blir det strykkarakter.
Finnmaster 59 SC, Yamarin 61 CC og Bella 600 Ocean er tre finske skjærgårdsjeeper som egner seg godt som hyttebåter. Vår favoritt er Yamarinen.

Sider

Abonner på 3