13

Blant pappenheimere, benediktinere og øltørste munker. Vikingskipet vårt, en Fjord 880, siger mot Donau.
Fra 1. mai 2010 blir det innført obligatorisk båtførerbevis for alle født 1. januar 1980 og senere. Men hvordan går du fram for å komme dit? Båtmagasinet viser deg veien fram til båtførerprøven.
Raymarine og Garmin har nylig lansert to små plottere skreddersydd for mindre, åpne båter hvor plassen er liten og miljøet kan være fuktig. Både Garmin 620 og Raymarine A50 er nemlig helt vanntette.
Skjærgårdsjeeper og landstedbåter mellom 14 og 16 fot er storselgerne i markedet. Den perfekte motoren for disse båtene ligger på fra 40 – 60 hk.
Det skal ikke stikkes under stol at vi var en smule skeptisk da vi skulle prøve luftkajakkene. Vi så for oss farkoster av dem typen vi kan kjøpe på Nille for noen hundrelapper.
Sammen med to andre modeller, er finske Terhi 475 Open CC medlem av en liten familie bygget på samme skrog. Open CC er den enkleste av de tre: En real bruksbåt ABS-plast.
Det ligger et mystikkens skjær over Askeladden Commuter 10 RIB. I september dukket den opp som fugl Føniks av asken etter Askeladdens konkurs i fjor. Hva i all verden var dette? Hvem hadde raket i glørne?

Sider

Abonner på 13