13

Sammen med to andre modeller, er finske Terhi 475 Open CC medlem av en liten familie bygget på samme skrog. Open CC er den enkleste av de tre: En real bruksbåt ABS-plast.
Det ligger et mystikkens skjær over Askeladden Commuter 10 RIB. I september dukket den opp som fugl Føniks av asken etter Askeladdens konkurs i fjor. Hva i all verden var dette? Hvem hadde raket i glørne?
Marex 370 ACC har høstet mange lovord og priser etter at den ble lansert for ett år siden. Ikke uten grunn: Med stor oppfinnsomhet og detaljfølelse har Marex fornyet det hederlige akterkabinkonseptet til noe nær det fullkomne.
Nesten samtidig i september lanserte både Simrad Yachting og Raymarine en ny generasjon multifunksjonsinstrumenter. Simrads NSE-serie kan blant annet brukes sammen med en rykende fersk bredbåndsradar og et nytt structurescan-ekkolodd.
Selv om det bare koster 1500 kroner, er Winchart4 Neptune et dyrt program med begrenset funksjonalitet – og mange feil.
Reguleringer av fritidsbåtfolkets ferdsel på sjøen skaper alltid store debatter. Når båtfolkets kjæreste fritidsaktivitet blir gjenstand for politikernes interesse, skal man trå varsomt for ikke å risikere å dumme seg ut.

Sider

Abonner på 13