12

Det ser ikke ut til at finanskrisen har lagt noen demper på utviklingsarbeidet blant påhengsmotorprodusentene. Suzuki kommer nå med en helt ny 60 hester, en 8-hester og en 9,9-hester. Signalene tyder på at både 40 og 50-hesterne kommer i nye versjoner og deretter følger 15 og 20-hesterne.
Kaptein Erling B. Hansen er en allsidig mann. Rett fra broen på Color Magic til førerplassen på en noe mer beskjeden 33-foter fra Dubai. Han lever og ånder for dem begge.
Da vi var yngre var vi forelsket i Månestråle. I voksen alder har vi konvertert til Sølvpilen. PBN 46 er ingen uskyldig pumaunge, men en skikkelig tiger.
Bavaria har utviklet en BMW-inspirert båt som lett kan lykkes i familiesegmentet.
Vi var full av lovord da vi testet Nimbus 365 Coupé i Båtmagasinet mai-utgave. Lillesøster 335 Coupé er fremfor alt mindre, men den er imponerende komplett og fullspekket med smarte løsninger.
Bak navnet Morgan skjuler det seg en forsiktig båtprodusent i Sandfjord – uten sterk forankring i britisk bilverden. Den mest åpenbare parallellen er høy kvalitet og følelse for detaljer.
Er du stresset av natur og skal fort frem, bør du ikke velge en Polar 20. Har du derimot evnen til å roe ned og nyte livet i seks knops fart, er en gammel Polar en særdeles trivelig båt. Og den holder seg knallgodt i pris.

Sider

Abonner på 12