12

Kaptein Erling B. Hansen er en allsidig mann. Rett fra broen på Color Magic til førerplassen på en noe mer beskjeden 33-foter fra Dubai. Han lever og ånder for dem begge.
Da vi var yngre var vi forelsket i Månestråle. I voksen alder har vi konvertert til Sølvpilen. PBN 46 er ingen uskyldig pumaunge, men en skikkelig tiger.
Bavaria har utviklet en BMW-inspirert båt som lett kan lykkes i familiesegmentet.
Vi var full av lovord da vi testet Nimbus 365 Coupé i Båtmagasinet mai-utgave. Lillesøster 335 Coupé er fremfor alt mindre, men den er imponerende komplett og fullspekket med smarte løsninger.
Bak navnet Morgan skjuler det seg en forsiktig båtprodusent i Sandfjord – uten sterk forankring i britisk bilverden. Den mest åpenbare parallellen er høy kvalitet og følelse for detaljer.
Er du stresset av natur og skal fort frem, bør du ikke velge en Polar 20. Har du derimot evnen til å roe ned og nyte livet i seks knops fart, er en gammel Polar en særdeles trivelig båt. Og den holder seg knallgodt i pris.
Ny drakt til (den flytende) kjæresten? Nå er det brått blitt mye enklere å få skreddersøm som passer akkurat – og som til og med blir billigere.
TIKI Navigator har vært på markedet i snart fem år, og er nå trolig Norges mest solgte kartprogram for PC. TIKI Navionics er en helt ny utgave, som benytter de kjente og verdensdekkende Navionics vektor-kartene. Programmet har en imponerende funksjonalitet, er rimelig i innkjøp, enkelt å lære og en fryd å bruke.
Det er en evig runddans. Ikke før er vi ferdige med vårpussen, så kommer vinteren tilbake. Etter noen herlige sommeruker er det på tide å beskytte båten nok en gang. Slik gjør du det:

Sider

Abonner på 12