10

I den senere tid har det dessverre vært flere konkurser i bransjen, og både produsenter og forhandlere har vært rammet. I denne forbindelsen har flere kunder blitt skadelidende, og som oftest er det lite eller ingenting å hente hos konkursboet.
Måker og levende kystmiljø
Knusktørr i sjøen: Høye fribord og dyp V-bunn gjør at du aldri blir våt i Sportling 610 røff.
20 år og 40 fot: Christian Trulsvik Tufte fra Porsgrunn er bare 20 år, men har allerede eid en 40 fots stålbåt i ett år. Elektrikerlærlingen har vært båtgutt hele livet, og nå vil han og forloveden Jeanette flytte ombord i Christians Robur 1100.
STAVERN: Utenfor Stavern ligger Stavernodden fyr som ble etablert i 1855. Fyret ble avbemannet i 1984, og ble frem til 2008 leid ut som feriested for ansatte i Norsk Meteorologisk Institutt.
Miljøvennlig krutt: Svenske KMI Greens rengjøringsprodukter for båt er basert på rapsolje. Vi har testet tre av produktene på vår svært møkkete testjolle. Det er krutt i rapsolje.
Scand 25 Classic er en snekke fra gullalderen i norsk båthistorie. Den er fortsatt populær, ikke minst fordi den er akkurat stor nok til å fungere bra som bobåt for en liten familie.
Betatt av sin ”Thea”: Hver dag holder Gunnar Ring-Nilssen et godt øye med den vakre 65 fots store yachten sin. Det blir mer beundring enn berøring, for Gunnar har hatt slag og tilbringer mye av tiden i rullestolen.
Komplett usminket:Yamarin-eieren satser på bunnprisbåter med nye skjærgårsdjeeper fra finske Suvi.
Båt og utstyr fra inn og utland

Sider

Abonner på 10