10

MorMajors faste spalte, Positiv Bavaria-sjef, Min største tabbe, Jens til rors mm
Det er visse saker man aldri snakker om. For eksempel hvor man finner sine østers. Men østersen fins. Og den smaker fantastisk!
For 25 år siden visste sjefredaktør Ingvar Johnsen nøyaktig hva slags båtblad han ville lage for motorbåtfolket. Han stakk ut kursen til det som er blitt en suksesshistorie.
Finske Marino har bygd båter i 50 år, og markerte jubileet i fjor med å lansere sin All Purpose Boat. Den er sammenleggbar og multifunksjonell – og inneholder mer enn du skulle tro.
Adagio er et latinsk ord og betyr ”rolig, sakte, bedagelig”. Det passer perfekt på en flott Kina-bygget trawler.
Med Saga 310 Open åpner den Seljebaserte produsenten seg for solen - og nye markeder i øst og sør. Det er 50 år siden den første Saga-båten ble satt på vannet og jubileumsversjonen Saga 310 Open ble lansert i mars i år. Vi gransket den med lupe – under solen.
GPSmap 76 var ansett som den beste håndholdte navigatoren for bruk i båt. Nylig gikk den ut av produksjon. Kan den nye GPSmap 78 overta tronen? Utvilsomt.
Vinteren er hard mot båt og motor som ikke har fått nødvendig høststell. Vi gir deg ekspertenes råd for hvordan du kan klargjøre båten for en skikkelig norsk vinter.
Båtmagasinet kan feire 25 års jubileum. Hvor mye har båt og båtliv utviklet seg på disse 25 årene? Har vi erfart noen epokegjørende gjennombrudd for et bedre og mer "bærekraftig" båtliv? ”I nr. 1 leser jeg også presentasjoner og omtale av båter som i skrivende stund, 25 år etter, fortsatt er i full produksjon. ”
Båtmagasinets bruktbåtkontrakt, Forhandleren er konkurs, Regning først etter to år

Sider

Abonner på 10