10

Båtmagasinet kan feire 25 års jubileum. Hvor mye har båt og båtliv utviklet seg på disse 25 årene? Har vi erfart noen epokegjørende gjennombrudd for et bedre og mer "bærekraftig" båtliv? ”I nr. 1 leser jeg også presentasjoner og omtale av båter som i skrivende stund, 25 år etter, fortsatt er i full produksjon. ”
Båtmagasinets bruktbåtkontrakt, Forhandleren er konkurs, Regning først etter to år
Ingen mørke skyer, full pinne og åpent hav. Det preget båtåret 1985 da Båtmagasinet kom på gata med sitt første nummer. Men det kom storm i kastene og brottsjø for båtbransjen. Og det ble solskinn igjen. Vi har fulgt de siste 25 årene tett på.
Utviklingen innen maritim elektronikk har vært ekstrem de siste 25 årene. Her har økt konkurranse og større fokus på sikkerhet ført til store fremskritt. Hjelpemidlene er blitt mange. Noen små revolusjoner har det også vært fra 1985 til i dag.
Båtmagasinets første 25 leveår
Denne utgaven av Båtmagasinet er vårt jubileumsnummer. Det er nøyaktig 25 år siden første utgave av Båtmagasinet så dagens lys.
Liten gigant - Trawleren Corvette 340 er antakelig en av markedets romsligste båter i sin størrelse. Den tar opp arven etter Corvette 320, som ble bygget i England fra 1974 frem til 2008.
De trange leder, Gratulerer Farsund, Båtmagasinet og hummeren mm
MorMajors faste spalte, Positiv Bavaria-sjef, Min største tabbe, Jens til rors mm
Det er visse saker man aldri snakker om. For eksempel hvor man finner sine østers. Men østersen fins. Og den smaker fantastisk!

Sider

Abonner på 10