10

Båtmagasinets første 25 leveår
Denne utgaven av Båtmagasinet er vårt jubileumsnummer. Det er nøyaktig 25 år siden første utgave av Båtmagasinet så dagens lys.
Liten gigant - Trawleren Corvette 340 er antakelig en av markedets romsligste båter i sin størrelse. Den tar opp arven etter Corvette 320, som ble bygget i England fra 1974 frem til 2008.
De trange leder, Gratulerer Farsund, Båtmagasinet og hummeren mm
MorMajors faste spalte, Positiv Bavaria-sjef, Min største tabbe, Jens til rors mm
Det er visse saker man aldri snakker om. For eksempel hvor man finner sine østers. Men østersen fins. Og den smaker fantastisk!
For 25 år siden visste sjefredaktør Ingvar Johnsen nøyaktig hva slags båtblad han ville lage for motorbåtfolket. Han stakk ut kursen til det som er blitt en suksesshistorie.
Finske Marino har bygd båter i 50 år, og markerte jubileet i fjor med å lansere sin All Purpose Boat. Den er sammenleggbar og multifunksjonell – og inneholder mer enn du skulle tro.
Adagio er et latinsk ord og betyr ”rolig, sakte, bedagelig”. Det passer perfekt på en flott Kina-bygget trawler.
Med Saga 310 Open åpner den Seljebaserte produsenten seg for solen - og nye markeder i øst og sør. Det er 50 år siden den første Saga-båten ble satt på vannet og jubileumsversjonen Saga 310 Open ble lansert i mars i år. Vi gransket den med lupe – under solen.

Sider

Abonner på 10