10

Adagio er et latinsk ord og betyr ”rolig, sakte, bedagelig”. Det passer perfekt på en flott Kina-bygget trawler.
Med Saga 310 Open åpner den Seljebaserte produsenten seg for solen - og nye markeder i øst og sør. Det er 50 år siden den første Saga-båten ble satt på vannet og jubileumsversjonen Saga 310 Open ble lansert i mars i år. Vi gransket den med lupe – under solen.
GPSmap 76 var ansett som den beste håndholdte navigatoren for bruk i båt. Nylig gikk den ut av produksjon. Kan den nye GPSmap 78 overta tronen? Utvilsomt.
Vinteren er hard mot båt og motor som ikke har fått nødvendig høststell. Vi gir deg ekspertenes råd for hvordan du kan klargjøre båten for en skikkelig norsk vinter.
Båtmagasinet kan feire 25 års jubileum. Hvor mye har båt og båtliv utviklet seg på disse 25 årene? Har vi erfart noen epokegjørende gjennombrudd for et bedre og mer "bærekraftig" båtliv? ”I nr. 1 leser jeg også presentasjoner og omtale av båter som i skrivende stund, 25 år etter, fortsatt er i full produksjon. ”
Båtmagasinets bruktbåtkontrakt, Forhandleren er konkurs, Regning først etter to år
Ingen mørke skyer, full pinne og åpent hav. Det preget båtåret 1985 da Båtmagasinet kom på gata med sitt første nummer. Men det kom storm i kastene og brottsjø for båtbransjen. Og det ble solskinn igjen. Vi har fulgt de siste 25 årene tett på.
Utviklingen innen maritim elektronikk har vært ekstrem de siste 25 årene. Her har økt konkurranse og større fokus på sikkerhet ført til store fremskritt. Hjelpemidlene er blitt mange. Noen små revolusjoner har det også vært fra 1985 til i dag.
Båtmagasinets første 25 leveår
Denne utgaven av Båtmagasinet er vårt jubileumsnummer. Det er nøyaktig 25 år siden første utgave av Båtmagasinet så dagens lys.

Sider

Abonner på 10