1

Vann ovenfra er verre enn det som kommer nedenfra. Lekkesjer i dekk og vinduer kan by på store problemer. Brukt riktig, kan Capt. Tolley’s kanskje løse problemet.
Regjeringen valgte å overse den omfattende utredningen fra sin egen arbeidsgruppe da obligatorisk båtførerbevis til unge båtførere ble vedtatt i oktober. ”Store deler av arbeidet vårt er bortkastet”, sier generalsekretær Jan H. Syvertsen i Kongelig Norsk Båtforbund.
Skipper Thor Helge Salomonsen mener turister blir lurt inn i farvann som er dårlig merket i sjøkartene. Sørlandsleia har blitt hovedleia for de som ferierer med båt i Arendalsområdet.
Garmin lanserte for en tid tilbake ”Auto Guidance” på sine nyeste kartplottere. Enkelt sagt legger plotteren en rute for deg mellom to definerte steder. Vi har testet autorute-funksjonen på deres modell GPSMAP 4010 gjennom en sesong på kryss og tvers i Hordaland og Sogn og Fjordane.
Vi har testet to Viksund 340 Fly – en med drev og en med strak aksel. Drev er overlegent strak aksel på fart og støy. Men gevinsten av redusert forbruk spises opp av høyere vedlikeholdskostnader.

Sider

Abonner på 1