1

Kypriotiske Karnic har vært på det norske markedet i ti år. Og det nye flaggskipet 2965 bygger på en nordisk lest. Konseptet blir bra – men feilene vi fant må utbedres.
Ove Stokstad i Sarpsborg må være fjorårets mest ulykkelige båteier. To motorhavarier spolerte sesongen. Tre timer etter den første reparasjonen skar det seg igjen. Hvem tar ansvaret?
Med sin nye Saga 385 har Saga Boats på Selje vist evne til mye nytenkning. Det har tatt tre år å utvikle en ny kongeSaga.
Jøss, her var det sannelig ikke mange ting vi ikke selger i dag også, sier Arnfinn Jensen og Øyvind Jørgensen noe forbauset mens de blar seg gjennom en av de aller første utstyrskatalogene fra Maritim. Båtutstyr generelt har sannelig ikke forandret seg mye på 25 år.
Nesten hele den gamle sportsserien er ute av Ibizas modellprogram. Nå erstattes de av en helt ny sportsbåtserie.
Sikre rykter sier at...
Båtdoen er til familiens glede – og fars bekymring. Han krysser fingrene for at folk kommer fra do uten å spørre om hjelp til å tømme bollen. Han er også fornøyd hver gang eimen fra det lille rom uteblir.
Vann ovenfra er verre enn det som kommer nedenfra. Lekkesjer i dekk og vinduer kan by på store problemer. Brukt riktig, kan Capt. Tolley’s kanskje løse problemet.

Sider

Abonner på 1