yamarin

FLAGGSKIPET: Yamarin 88 DC er den nye stoltheten fra finske Yamarin.
De nye Yamarin-modellene 88 DC og 63 BR er utstyrt med det nye Yamarin Q-infotainmentsystem. En avansert pekeskjerm som kombinerer elektroniske kart, kjørecomputer og underholdningssystemet.
Konekesko i Finland, en del av Kesko-konsernet, har inngått avtale om å selge sin Yamarin båtdivisjon til Inha Works Ltd, et datterselskap av Yamaha Motor Europe.
Etter at Yamaha Motor Europe gjorde oppkjøp av Finske Buster Boats i fjor, har videre spekulasjoner dreid seg om motorgiganten også er klar til å ta over et annet båtmerke. Denne gang er det finske Yamarin som er i fokus.
ENDRET: Suvi 5080 SR er en oppgradert versjon i 2015 prgrammet til Suvi.
Finske Suvi, som er basert på «gjenbruk» av Yamarins modeller, øker programmet med to nye modeller i 2015.
HERLIG Å KJØRE: Yamarin Cross 64 BR har et svært harmonisk skrog.
Yamarin har satset mye på sine aluminiumsbåter i Cross-serien. Nå letter de på sløret og avslører nyheten for modellåret 2015 - Yamarin Cross 64 BR.
Finske Yamarin har alltid vært i førstedivisjon hva kvalitetsbåter i sitt segment angår. Cross-serien som har aluminiumsskrog produsert av Fiskars følger godt opp.
Finske Yamarin har hatt stor suksess i Norge med sine båter. Daycruiserne utgjør volumet, og 63 DC er den store nyheten for 2012. Sjøegenskapene er som vanlig knallgode, resten godt gjennomført.
Duell: Yamarin har fått et par små nykommere i familien, Yamarin 53 BR Cross og Yamarin 53 CC. Helt like aluminiumsskrog, men planløsninger for forskjellige behov.
Tre ansatte fra konkursrammede Harstad Marina Båt AS skal drive selskapet videre under nytt navn.
Diverse nyheter

Sider

Abonner på yamarin