yamaha

STOR BLOKK - FÆRRE HESTER: Den mektige V8-motoren til Yamaha på 425 hk kommer nå i en mindre versjon på 375 hk.
Lillesøsteren til Yamaha’s heftige 425 hk V8 XTO ble i dag lansert under båtmessen BOOT i Düsseldorf i Tyskland. Den nye motoren på 375 hk er basert på samme plattform som 425-hesteren, men skal erstatte Yamahas eksisterende V8 på 350 hk.
Yamaha senker vekta på sin nye 25-hester med 25 prosent, og lanserer samtidig en oppgradert F100.
Etter at Yamaha Motor Europe gjorde oppkjøp av Finske Buster Boats i fjor, har videre spekulasjoner dreid seg om motorgiganten også er klar til å ta over et annet båtmerke. Denne gang er det finske Yamarin som er i fokus.
Den nye Buster Phantom er den største og raskeste båten Buster noen sinne har produsert.
Nå får du Buster S i tre ulike varianter. Den lille landstedsbåten er nå pusset opp og tilpasset kundens bruk.
VERDENSPREMIERE: Nye Jeanneau 6,5 BR vises under Allt för sjön i Stockholm.
I neste uke har Jeanneau verdenspremiere for sin nye bowrider på 6,5 meter under båtmessen Allt för sjön i Stockholm. Nordisk i tankegangen - med fransk prislapp.
SOLGT: Motorprodusenten Yamaha kjøper finske Buster.
Finske Fiskars, som har eid båtprodusenten Buster i 60 år, har i dag inngått avtale om å selge båtvirksomheten til Yamaha Motor Europe.
HERLIG Å KJØRE: Yamarin Cross 64 BR har et svært harmonisk skrog.
Yamarin har satset mye på sine aluminiumsbåter i Cross-serien. Nå letter de på sløret og avslører nyheten for modellåret 2015 - Yamarin Cross 64 BR.
Styrhusbåter med utenbordsmotor har økt i popularitet. Nordiske båtprodusenter har for alvor tatt opp konkurransen med franske giganter. I Finnmasters nye flaggskip har produsenten lagt vekt på den nordiske båtbrukerens egenart. Det vinner den på – når de siste detaljene er på plass.
Buster X har en knapt merkbar planingsterskel, nydelige sjøegenskaper og et praktisk interiør. En drøm av en småbåt.

Sider

Abonner på yamaha