vollen

Nå er det slutt på tidkrevende båtpuss og bruk av bunnstoff full av giftige tungmetaller. Nå kan båteierne i Asker gjøre båtvasken unna på 15 minutter, og det mens båten ligger i vannet!
100 ÅR: I dag er det 100 år siden Roald Amundsens Maud ble sjøsatt i Vollen. (Foto: Norsk Polarinstitutt).
I dag er det 100 år siden Roald Amundsens «Maud» ble sjøsatt på stranda utenfor Oslofjordmuseet i Vollen i Asker. Den stolte skuta ble bygget ved det anerkjente Christian Jensens båtbyggeri.
Sankthansaften er båtfolkets jul og 17. mai på én gang. Akkurat nå krysser de mange arrangører av små og store arrangementer fingre for at værgudene må være på deres side. I følge meteorologene er de ikke det, men de har som kjent tatt feil før.
Fra søndag og frem til påske byr Oslofjordmuseet på en utstilling av påhengsmotorer. Her kan du se alt fra Norges eldste til verdens minste påhenger.
Årets utgave av den internasjonale båtutstillingen i London bærer tydelige preg dårlige tider i Europa.
Bølgeblikk, tabber mm
Vollen Marina inviterer til visning av nye Princess-båter denne helga.
Skuespiller Kalle Øby har seilt med Statsraad Lehmkuhl til Amerika, gått på Østen, vært fergeskipper og drevet brislingfiske. Men båtvant er han ikke.
Geirr og Tone K. Carlsen blogger seg gjennom Middelhavet i sin Windy 52 Zanthos. Mange utfordinger har dukket opp underveis.
Tre båter til flere millioner kroner ble natt til søndag fortært av flammene i Vollen marina. Brannen blir nå etterforsket. (16.11.09)

Sider

Abonner på vollen