varmere

Det er ikke noe nytt at man kan fjernstyre varmen på hytta. Ved hjelp av samme prinsippet kan du styre varmeanlegget i båten, og dessuten få alarm om det er fare for frost.
Det står i avisa at vi går mot en ny kald vinter, sa jeg til rederinnen.
Også i åpne båter, både daycruisere og bowridere, kan man utvide sesongen ved å montere en varmer. Vi monterte en Webasto-varmer i en Anytec 622 SPD.
I år er det 100 år siden Redningsskøyte nr. 24 ”Risør” gled av stabelen ved båtbyggeriet til Brødrene Marcussen på Gjeving, der Lyngør Marina ligger i dag. Bare to år senere gikk hun over i historien som et stort mysterium.
Albatro 50 Tender er flaggskipet i italienske Albatros modellutvalg.
Plastshims årsak til drevhavarier: Godthåpsfjorden og havet utenfor Grønland er mystikkens farvann for Volvo Pentas DPH-drev. Over 50 drev er i løpet av de siste årene most i filler uten noen god forklaring.
Du klarer selv å bytte fra halogen-lys til LED-belysning i båten. Det behøver heller ikke å koste så mye.
Mye båtutstyr kan vi greie oss uten, men dieselvarmeren min får du aldri. Stell pent med den.
Slusene i Main-Donaukanalen er annerledes enn de på elvene. De har tre sidekammer slik at vannet pumpes fra ett kammer til det andre. Slusingen kan være en utfordring.
Etter "unormalt" fint vær er høststormene i anmarsj. Tirsdag satte uværet Sørlandet på prøve, og nå er det sendt ut flomvarsel for flere fylker. (04.11.09)

Sider

Abonner på varmere