varm

Sjektedefilering mm
Odins Sleipner hadde åtte gode bein. Det hadde ikke Gamle Sleipner i Fredrikstad by. Han var mer som et slakteferdig øk da rusleturen gikk til skifteretten i 1976. Men det kom en ny Odin på hesteryggen. Han rir fortsatt og heter Arne Skauen.
Har du kontroll på temperaturen i motorrommet i båten? Hvis ikke, skaff deg det – på en særdeles enkel måte.
En mann fra Brønnøysund er dømt til 18 dagers betinget fengsel pluss en bot på 15 000 kroner for å ha ført båt med 1,65 i promille. Mannen må også betale 2000 kr i saksomkostninger.
Endelig et skikkelig chartertilbud for motorbåtfolk, i vakre Kroatia. mm
Beskytter for iPad, Trådløs AIS, Hybrid til snekka mm
På mange måter var det nesten litt symbolsk at tåken som siste døgn har ligget tungt over Bergen forsvant tirsdag morgen, samtidig med at Nye Norsk Båtsenter åpnet dørene.
Jenter som liker sjølivet er ikke hyllevare. Vi fant ei som hadde smilt fra øre til øre både i kulling, non-stop nattseilas Tananger-Kristiansand og et antall andre prøvelser. Nå var tiden kommet for å oppleve teltlivet i skjæra – komme så nær skjærgården det lot seg gjøre.
Full kontroll - Den lille batterimonitoren BEP 600 DCSM gir full systemkontroll og byr på flere overraskelser enn et Kinderegg. Den kan utføre langt mer enn tre ting på en gang.
Merkur trading AS lanserer Termotex på det norske markedet. Dette er undertøyet som holder deg flytende og som attpåtil gir deg muligheten til å overleve i iskaldt vann

Sider

Abonner på varm