tester

Vi har testet markedets tre ledende 7’’ kartplottere fra Raymarine, Garmin og Simrad. Alle holder skyhøyt nivå, men en av dem rager over de andre.
Nå lanseres en ny nettbutikk utelukkende for båtpleieprodukter. Batpleie.no skal gjøre det enklere å finne riktig produkt.
Skibsplast vil dyrke det enkle båtlivet med sin 555 Open. Det bør være fullt mulig med denne daycruiseren.
I løpet av sommeren har det dessverre skjedd noen tragiske dødsfall i forbindelse med bruk av fritidsbåt. Alle sakene har fått betydelig oppmerksomhet i dagspressen. Det ble kanskje noen ekstra spaltemeter også fordi en kjent finanskjøpmann var blant de omkomne i en av ulykkene?
Her er Rophs – børsten som hjelper deg å gjøre båtskroget rent - fra brygga.
Raymarines helt nye kartplotter e7 har mange nye spennende funksjoner. Blant annet kan den speile plotterbildet på iPad via Wi-fi.
Vi har foretatt en uformell test av 25 viktige hjemmesider for den båtinteresserte. Hvem gir deg informasjonen du trenger, og hvem sender deg videre til konkurrentene?
Veslingen som gjenoppstod i fjor høst blir nå ytterlig fornyet. Etter sommeren får du båten i daycruiser-versjon, både med og uten steppet skrog.
Takket være mobiltelefonen, er det mulig å få tilgang til Internett i båten. Med en trådløs ruter for 3G, kan du etablere ditt eget trådløse nett på sjøen. Da kan alle om bord koble seg på nettet. Det er både enkelt og billig.
De nyeste kartplotterne holder en meget høy standard og er i stor grad multiinstrumenter som i tillegg til kartbilder kan vise mye annen informasjon. Flere av de testede plotterne kunne vært utpekt som vinner, men én skiller seg litt ut.

Sider

Abonner på tester