sunseeker

62 knop med twin Mercury R400 koplet til Mercury Racing Digital Zero Effort throttles er kort hva du kan vente deg som standardlevering hvis du kjøper en Sunseeker Hawk 38.
Gaddafi var eier av superyachten. Nå er den på norske hender og det hersker fortsatt revolusjonære tanker om bord. Store dieselmonstre byttes ut med hydrogenteknologi.
Det tok nesten fem år å få to karer fra Østfold dømt for å ha senket sin Sunseeker med viten og vilje. Nå har lagmannsretten idømt mennene ubetinget fengsel i ti måneder.
HØYESTERETT: Påtalemyndigheten har fått Høyesterett til å behandle saken om den 62 fots Sunseeker Manhattan som gikk til bunns i Singlefjorden i 2010. Eierne ble dømt for svindel i tingretten, men frikjent i lagmannsretten.
Saken om den 62 fots store Sunseeker Manhattan som gikk ned i Singlefjorden i juli 2010, skal opp i Høyesterett. Eierne ble dømt for forsikringssvindel i Fredrikstad tingrett, senere frikjent i Borgarting lagmannsrett.
De kom ingen vei med anken sin, de to Sunseekersvindlerne fra Østfold. Nå venter fengselsstraff og innbetaling av 659.000 til IF Skadeforsikring. I tillegg må de betale moms og avgifter på importen av luksusbåten.
Vårpussen står for døra. Vi har testet en engelsk produktserie som heter Marine A-Glaze. Den inneholder både shampo, rubbing, polering og sealer. Ingen snarvei til målet, men gjør du jobben grundig, får du et langvarig, skinnende resultat.
To menn fra Sarpsborg, på henholdsvis 50 og 34 år, må i fengsel å ha åpnet bunnventilen i en Sunseeker 62 Manhattan 62 utenfor Hvaler 2. juli i fjor. Båten sank til 107 meters dyp.
22.november skal retten behandle saken der to menn fra Østfold er tiltalt for å ha forsikringssvindlet IF skadeforsikring for to millioner etter at deres nyinnkjøpte Sunseeker 62 Manhattan sank under slep.
Den nye Sunseeker 53 Manhattan blir premierevist på båtmessa i Cannes 7-12 september. Deretter går ferden til Southampton boat show.
If Skadeforsikring har brukt over en halv million kroner på å heve en forlist Sunseeker på Hvaler. Mistanken om forsikringssvindel opprettholdes.

Sider

Abonner på sunseeker