styring

Finske XO har akkurat lansert en ”småbåt” i serien sin, en 20-foter som skiller seg vesentlig ut fra de øvrige.
Fusion har lenge vært helt i tet når det gjelder stereoanlegg til båtbruk. Nå er deres mest avanserte stereo noensinne offisielt lansert.
Da Buster lanserte sin Magnum Pro i 2010, vakte den oppsikt på grunn av sine praktiske løsninger. Skjærgårdsjeepens tid var ikke forbi. Vi har testet båten gjennom 1.200 nautiske mil og 120 gangtimer. Her er dommen.
Var på tur i påsken og det endte med at eg fylte halve motorrommet med sjøvann. Dette ble oppdaget midt i Korsfjorden. Det begynte med at eg mistet spenninga på batteriet, så eg sakket av og gikk ned for å sjekke om det var noe problemer med reima til laderen.
Hva skal 16-åringen velge? Bøtteplast, RIB med aluminiumsskrog, glassfiber eller sandwich? Vi har testet et utvalg båter på 3,50 meter med 9,9 og 15 hk. Prisene er forholdsvis like, fart og støy byr på små forskjeller. Men komfort, praktiske løsninger og sjøegenskaper skiller vinnere fra tapere i denne testen.
Veslingen som gjenoppstod i fjor høst blir nå ytterlig fornyet. Etter sommeren får du båten i daycruiser-versjon, både med og uten steppet skrog.
Alve Marine på Nøtterøy har startet import av italienske Stingher-båter. Den først ankomne er en 22-fots RIB som i stor grad kan skreddersys kundens ønsker.
Spennende utstyrsnyheter og nye båter
FLORØ: Ragnar Kristiansen (72) fra Florø, har i mange år hatt bygging av modellbåter som sin store hobby.
Den dagen vi kanskje vil bytte eller selge, skal bruktbåten saumfares på alle bauger og kanter. Da gjelder det å kunne oversikt dokumentere historikk og helsetilstand.

Sider

Abonner på styring