strusshamn

Så gikk det ikke så mange ukene etter oppkjøpet av konkursboet før den nye eieren av Viksund flyttet produksjonen av Viksund 395 St Cruz Fly fra Strusshamn til Litauen.
Sprengkulde og vinter er ingen hindring for å drive båtliv mener medlemmene av Sagaklubben på Vestlandet.
Viksund Smallboat AS, Viksund Trading AS og konkursboet til Viksund Båt AS samles nå under ett tak under det nye navnet Viksund Boats AS. (22.09.09)
Mandag var siste frist for Viksund Båt AS å komme fram til en løsning med kreditorene sine. Nå har båtprodusenten fått enda en utsettelse. (12.05.09)
Norsk Modell og Formsenter AS begjærer nå Viksund Båt AS konkurs. Båtprodusenten selv håper på å kunne unngå konkurs. (16.01.09)
Det tradisjonsrike Viksund Båtbyggeri på Askøy kommer på Sjøen for alle med sin første store nyhet på flere år, flybridgebåten Viksund 320. Den blir mer moderne i formspråket enn storesøster 340, men løsningene vil i hovedsak være de samme, sier produksjonssjef Wiggo Silden.
Erling Viksund, som startet med båtproduksjon i Strusshamn i 1966, har gitt opp pensjonisttilværelsen. Nå tar han opp igjen produksjonen av tradisjonsrike snekker.
En av vårens store, norske båtnyheter er Viksund 320. Første visning blir Dra til sjøs i Bergen i februar.

Sider

Abonner på strusshamn