skorgenes

Norske sjøfartsmyndigheter valgte i sommer å stanse importen av en Skorgenes Sonic 395 som var på vei gjennom tollen inn i Norge. Årsaken var mangler med brukerhåndbok og samsvarserklæring. For øyeblikket omfatter importforbudet fem modeller.
Møre og Romsdal Tingrett sier i formiddag at det ikke er grunnlag for videre forsvarlig drift ved Vestnes Båtsenter AS og har derfor opprettet konkurssak.
I morgen avgjør Møre og Romsdal Tingrett om det skal åpnes konkurs i Vestnes Båtsenter AS. Det er Skatt Midt-Norge som har levert inn konkursbegjæringen.
Tre tidligere NB-klassikere skal nå støpes hos Roar Strømsnes sin Skorgenesfabrikk i Litauen. Båtene skal selges ved siden av Viksund ved Askøy Båtsenter.
Roar Strømsnes og Erling Viksund har lagt ned stridsøksene. Nå går de sammen i et nytt selskap for produksjon av sjarker til yrkesbruk.
Roar Strømsnes, daglig leder i Skorgenes Boats, har fått tilslaget på konkursboet i Viksund Boats. Det får Båtmagasinet bekreftet fra flere hold søndag ettermiddag.
Skorgenes er på offensiven med en helt ny tøffing på 43 fot.Se de første sjøbildene av Nordic Rover 43
Førsteinntrykk: Skorgenes Ona 808 er blitt enda rundere i formene enn opprinnelsen Ona 790 fra Silver Plast. I redesignet utgave og med drev tror vi båten har lysere fremtidsutikter.
Skorgenes Ona 808 er blitt enda rundere i formene enn opprinnelsen Ona 790 fra Silver Plast. I redesignet utgave og med drev tror vi båten har lysere fremtidsutikter.
Nytenkt Morgan, Finsk Donald-sauna mm

Sider

Abonner på skorgenes