skagen

De norske merkevarene Helly Hansen og Viking lever i beste velgående. Her er noen av årets skonyheter
HURTIGRUTEN: Sommerens 5 dager lange direktesending fra Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes - vil nå bli registrert i Guiness Rekordbok.
Mannen som gjorde Princess dominerende på storbåtmarkedet i Norge, Arne Høvik (63), kjente lukten av sagmugg da Johs. Lunde Marine Group falt til marken med et brak. Da tok kong Høvik Princessa og hele kongeriket tilbake.
I dag møttes tre av Norges fremste motorsportsutøvere til en uvanlig kappestrid på vannet.
Slår de svenske værprognosene til og kuldeperioden fortsetter, kan du la båten stå og gå på isen helt til Danmark. (08.01.10)
Det ser ikke ut til at finanskrisen har lagt noen demper på utviklingsarbeidet blant påhengsmotorprodusentene. Suzuki kommer nå med en helt ny 60 hester, en 8-hester og en 9,9-hester. Signalene tyder på at både 40 og 50-hesterne kommer i nye versjoner og deretter følger 15 og 20-hesterne.
SJØEN FOR ALLE: Mens motebildet på land endrer seg raskere enn NSB tar seg fram på vinterføre, er det helt andre mekanismer som dominerer moten til sjøs.
Med stadig stigende priser på oljemarkedet har amerikanerne for alvor kastet sine øyne på de klassiske og økonomiske "trawler"-båtene. Det europeiske markedet er også på gli.
Sjøsikkerhetsprisen 2008 ble lørdag tildelt Bærum Seilforening for sitt arbeid rettet mot barn og ungdom, samt for sin innsats gjennom Helly Hansen Skagen Race.

Sider

Abonner på skagen