silver

Silver var først ute med båter med aluminiumsskrog og glassfiber innerliner. Det gir stive, kompakte og støysvake båter. Modellen Wolf 510 BR kom i 2012. En fin 17-fots ut-på-skjæra-båt.
Svenske Marell tar opp kampen med Anytec, Arronet, Viggo, Buster og Silver.
Silver var de første på fritidsbåtmarkedet som kombinerte aluminiumsskrog med glassfiber innerliner. Mange har kommet etter de siste årene, men Silver holder koken. Modellen 630 er den største av styrekonsollbåtene.
Finske Silver, som bygger aluminiumsbåter med glassfiberinnredning, har fått ny distributør i Norge.
Duell: Yamarin har fått et par små nykommere i familien, Yamarin 53 BR Cross og Yamarin 53 CC. Helt like aluminiumsskrog, men planløsninger for forskjellige behov.
Det kommer stadig nye modeller i aluminium fra Finland. Nå har Silver har laget to helt nye aluminiumsbåter foran 2012-sesongen. Silver Wolf 510 fås i både BR og DC-variant.
Førsteinntrykk: Skorgenes Ona 808 er blitt enda rundere i formene enn opprinnelsen Ona 790 fra Silver Plast. I redesignet utgave og med drev tror vi båten har lysere fremtidsutikter.
Skorgenes Ona 808 er blitt enda rundere i formene enn opprinnelsen Ona 790 fra Silver Plast. I redesignet utgave og med drev tror vi båten har lysere fremtidsutikter.
Vårpussen står for dør. Grunnlaget for en enkel vårpuss legges på høsten. Men har du slurvet finnes det likevel håp. Her er produktene som virker.
For 10 måneder siden fikk de svenske designerne Ocke og Ted Mannerfelt i oppdrag å konstruere en ny aluminiumsbåt for finske Fiskars – som også bygger Buster. I dag er produksjonen i full gang og rundt 70 båter skal være på vannet innen august.

Sider

Abonner på silver