sealine

Det var Formo Marine i Porsgrunn som solgte engelske Sealinebåter i Norge da Sealine gikk konkurs i mai i fjor. Tyske Hanse Yachts kjøpte opp konkursboet og Formo fortsetter som norsk importør.
Har du planer om ny båt? Nå kan du se båtene i sitt rette element. Kommende helg blir det nemlig flytende båtmesse både i Oslo og Sandnes.
Windy stakk av med prisen "Årets båt" under den store båtmessa som går av stabelen i London i disse dager.
Norge har to båter nominert til prestisjeprisen ”Årets motorbåt”.
Med klassens største flybridge og et ytterst beboelig interiør, er den nye Sealine F42 virkelig verdt å titte nærmere på. Den har en design som skiller den ut fra mengden, plass der du trenger det, og en rekke smarte løsninger.
Sealine arrangerer ”minibåtmesse” på sitt tokt mellom Vestlandet og Sørlandet. Dermed kan båtsesongen 2011 regnes som åpnet.
-Jeg har hatt voldsomt med telefoner, sier selgeren. Båtene fra konkursboet i Norsk båtsenter i Stavanger er nå til salgs på Finn.no. Her får du blant annet en Sealine SC 35 til 1,8 mill. Meget rimelig!
Neste sommer kommer Sealines nye sportscruiser SC42.
Den nye Sealine F46 skal først presenteres i september, men allerede nå letter britene litt på sløret og viser fram flaggskipet som slår an tonen for sin nye designlinje i F-serien. (08.06.09)

Sider

Abonner på sealine