scand

Scand 25 Classic er en snekke fra gullalderen i norsk båthistorie. Den er fortsatt populær, ikke minst fordi den er akkurat stor nok til å fungere bra som bobåt for en liten familie.
Båtmagasinet har som første båtblad prøvekjørt Skilsø 33 Sport signert Viknes. Båten er en gammel traver som er blitt 150.000 kroner rimeligere.
Da Buster lanserte sin Magnum Pro i 2010, vakte den oppsikt på grunn av sine praktiske løsninger. Skjærgårdsjeepens tid var ikke forbi. Vi har testet båten gjennom 1.200 nautiske mil og 120 gangtimer. Her er dommen.
En båtfrelst sykepleier har konstruert en såre enkel og etter vår mening genial motorbrakett. Nå er det mulig å heise jolla i snapdavitere uten å ta av motoren.
Sjektedefilering mm
Etter en ikke alt for god sommer, har flere bedrifter i båtbransjen i Norge fått problemer. Nå står permitteringer for tur. I Kellox/Loxkel, Scand Boats og Ertec i denne omgang.
Bølgeblikk, tabber mm
Vi får stadig nye trylleord å forholde oss til. Noen forandrer livet vårt. ”Nano”, for eksempel. De ørsmå partiklene vil endre mye til det bedre i fremtiden. Blant annet båtlivet.
Denne brygga skal i følge Kristiansand kommune gi plass til mellom 40 og 50 båter. Søndag var den okkupert av fire sværinger.
På en holme utenfor Kristiansand er en Scand Dynamic funnet hele ti meter fra sjøen. Det er foreløpig ingen spor etter eventuelle folk som har vært om bord.

Sider

Abonner på scand