saga

En av de siste gjenværende storbåtprodusentene her i landet, Saga Boats AS på Selje, utvider modellutvalget med en hardtop-versjon av Saga 365.
I år satser vi på sol, mye sol. Og da kan det være deilig med en båt som er beregnet på solslikkere. Den nye Saga 320 SunTop er en slik båt.
Saga Boats AS har sagt opp Sjøberg Båt AS som forhandler på Østlandet.
I kveld blir det fest for karene i det norske Fiskarlaget som skal markere sitt 20. besøk på båtmessen i Düsseldorf.
Saga 365 er en helt ny båt utviklet fra bunnen av. Etter planen skal nyheten lanseres i mars/april neste år.
Vi inviterte fotograf og båtmann Øystein Vetnes Johannessen til å dele sine beste bilder av båtlivets mange sider med leserne. Her kan du se noen av blinkskuddene fra skjærgården.
I fjor høst pakket vi inn Jørgen Skilles Saga 310 i en Marinovator vinterlagringspose. Dette for å teste hvordan den utradisjonelle lagringsmetoden fungerer. Det gikk bra, helt til snøen kom.
Mannen som gjorde Princess dominerende på storbåtmarkedet i Norge, Arne Høvik (63), kjente lukten av sagmugg da Johs. Lunde Marine Group falt til marken med et brak. Da tok kong Høvik Princessa og hele kongeriket tilbake.
På mange måter var det nesten litt symbolsk at tåken som siste døgn har ligget tungt over Bergen forsvant tirsdag morgen, samtidig med at Nye Norsk Båtsenter åpnet dørene.
Snø på fordekket. Vi lå fortøyd, men hygget oss med levende lys og et lite glass rød. Det var tid for refleksjon -To er bra, sa jeg til rederinnen.

Sider

Abonner på saga