runde

Det er en utrolig følelse og vinne, uttaler sandefjordsmannen etter helgens bølgefylte VM-runde i Formel 2 i Cagliari Italia.
De aller heftigste offshoreracerne skal i sommer forsøke å slå en 30 år gammel rekord. Tvedestrand-Hirtshals-Tvedestrand. Les hvem som sitter på rekorden.
Høyesterett skal ta stilling til om Saqrpsborg kommune kan skattelegge båtplasser i Skjebergkilen.
Formel 1-stjernen, fra Norge og Sandefjord, banket araberne på hjemmebane i Abu Dhabi.
Noe av den tyngste tekniske båtkunnskap som finnes i landet er totalt satt på et sidespor av Aust-Agder tingrett i en tvist om en Laguna 30.
Se de dramatiske bildene fra Marit Strømøys formel 1-runde i Portugal. Jenta er like hel, men båten fikk ille medfart.
Førsteinntrykk: Skorgenes Ona 808 er blitt enda rundere i formene enn opprinnelsen Ona 790 fra Silver Plast. I redesignet utgave og med drev tror vi båten har lysere fremtidsutikter.
Et ødelagt stempel satte stopp for Marit Strømøy i fjerde VM runde i Kiev, Ukraina. Motoren havarerte etter 26 av i alt 37 runder og det ble poengløst for teamet. – En del av gamet, men veldig synd å reise hjem uten VM poeng, forteller Marit Strømøy.
”Det rista noe alvorlig i knea”, sier Baker´n på Gressvik da laksebeistet på 20 kilo hang seg på kroken. Trolling i en gammel Askeladden og cruising i en lekkert oppusset Viksund, det er livet for den (båt)glade baker.
Skorgenes Ona 808 er blitt enda rundere i formene enn opprinnelsen Ona 790 fra Silver Plast. I redesignet utgave og med drev tror vi båten har lysere fremtidsutikter.

Sider

Abonner på runde