redningsvester

Regatta har pusset opp logoen og lanserer nå flere nye produkter for 2012-sesongen.
Skibsplast vil dyrke det enkle båtlivet med sin 555 Open. Det bør være fullt mulig med denne daycruiseren.
De to mest omtalte dødsulykkene med båt i sommer har vært i Tjømeområdet, kommunen som huser aller flest sommergjester.
I forbindelse med de tragiske båtulykkene i sommer har vi registrert at det er kommet mange krav til fartsgrenser, mer opplæring og bruk av flyteplagg.
Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen oppretter utvalg som skal se på om det er behov for strengere regler for fart, promille og bruk av redningsvester for fritidsbåtførere for å bedre sikkerheten til sjøs.
Denne lista fra Sjøfartsdirektoratet viser stedene der du kan leie redningsvest. Trykk på "Skrivervennlig versjon" nederst for å se hele lista.
Bliksvær AS har startet import av Litaiuske Partizan Boats. Foreløpig er to skjærgårdsjeeper på 15 og 19 fot i sortimentet.
Tror du politiet ville stoppet deg i din båt om de oppdaget at du hadde med deg åtte stående passasjerer i din Ibiza? Svaret er trolig ja, for det ser ikke bra ut. Politiet selv påstår nei, for det er ikke lovlig, selv om antall passasjerer er flere enn anbefalt i CE-merket.
De nøt vestlandsnaturen, de fire godt voksne mennene, og holdt et øye på kartplotter og farvann. Likevel skjedde det utenkelige.
Reguleringer av fritidsbåtfolkets ferdsel på sjøen skaper alltid store debatter. Når båtfolkets kjæreste fritidsaktivitet blir gjenstand for politikernes interesse, skal man trå varsomt for ikke å risikere å dumme seg ut.

Sider

Abonner på redningsvester