propeller

Kavitasjon, turtall, stigning, kuppering. Dette bør du vite før du velger propell.
-Endelig rent drev, lover Jotun, om man bruker den nye Aqualine optima-sprayen.
Etter METS er IBEX verdens største utstyrsmesse for båt. Her er produktene som utmerket seg i år.
Atlantis nye flaggskip byr på spennende løsninger under dekk. Blant annet kan et eget rom innredes som treningsstudio.
Nå kan du sjekke hvordan dreggen sitter - direkte fra båten. Denne fjernstyrte U-båten sender HD-bildene direkte til din iPad eller mobiltelefon.
Morsommere å bruke pengene på nytt, fancy båtutstyr enn på det som har med sikkerhet å gjøre? Skroggjennomføringen er viktigere enn nye høyttalere.
Den dagen vi kanskje vil bytte eller selge, skal bruktbåten saumfares på alle bauger og kanter. Da gjelder det å kunne oversikt dokumentere historikk og helsetilstand.
Nedslående testresultat: En zinkanode er nødvendigvis ikke en god zinkanode. Det viser Båtmagasinets test av ni elementer som er kjemisk analysert hos Skarpenor Corrosion AS.
Ingen mørke skyer, full pinne og åpent hav. Det preget båtåret 1985 da Båtmagasinet kom på gata med sitt første nummer. Men det kom storm i kastene og brottsjø for båtbransjen. Og det ble solskinn igjen. Vi har fulgt de siste 25 årene tett på.
Skal du bytte motor i båten din er det forberedelsene som avgjør om det blir en suksess. Båtmagasinet har fulgt motormekaniker Tom Solholm,, samarbeisdspartner hos Krogsrud Marineservice i Oslo, på et motorskifte i en Polar 29 fra 1983.

Sider

Abonner på propeller