praktisk

Miljøvennlig krutt: Svenske KMI Greens rengjøringsprodukter for båt er basert på rapsolje. Vi har testet tre av produktene på vår svært møkkete testjolle. Det er krutt i rapsolje.
Det er ikke noe nytt at man kan fjernstyre varmen på hytta. Ved hjelp av samme prinsippet kan du styre varmeanlegget i båten, og dessuten få alarm om det er fare for frost.
Renser uten anstrengelse: Rustne, oljete eller malte deler kan ofte være et problem å få rene uten sliping. Hvilket middel skal man bruke? Det finnes like mange som gode råd. Vi testet Strip All fra Drake Chemicals – som trygt kan anbefales.
Båtinnredningen består som regel av lakkerte flater, med lakk som er UV-stabil, men som over tid tørker ut av sollys. Du tar vare på innredningen ved jevnlig stell. Det gjør du enkelt ved å tilføre flatene litt fett.
Springer båten lekk er det om å gjøre å ha de nødvendige redskaper tilgjengelig - og holde hodet kaldt. Her er tipsene for effektiv tetting.
Flexisander er en ny, oppsiktsvekkende slipemaskin for kurvede flater.
Vår testpropell har ligget ute i sjøen gjennom hele sesongen. Hvilken behandling hindrer groe på propellen best? Testresultatet etterlater ingen tvil.
Tar vare på innredningen med MP52
25 prosent av båtene rammet
På ferieturen tilbringer vi mye tid under dekk. Da er det viktig å legge vekt på komfort og trivsel. Her er noen praktiske tips.

Sider

Abonner på praktisk