performance

Nikon lanserer sitt første kamera som er spesialutviklet for utendørsbruk. Nye COOLPIX AW100 er vanntett, støtsikkert og frostsikkert. Med andre ord perfekt for bruk året rundt – uansett vær.
– Vi er svært stolt over mottakelse båten har fått og det gir oss mye inspirasjon på veien videre, sier markedssjef i Marex, Thomas Aalrud, etter at deres flaggskip 370 ACC gikk til topps i kategorien Trawler Yacht and Aft Cabin da årets Motorboat of the year-priser ble delt ut i London i går.
Ingen mørke skyer, full pinne og åpent hav. Det preget båtåret 1985 da Båtmagasinet kom på gata med sitt første nummer. Men det kom storm i kastene og brottsjø for båtbransjen. Og det ble solskinn igjen. Vi har fulgt de siste 25 årene tett på.
En standardpropell gjør jobben godt nok for de aller fleste standardbåter. Men har man spesielle ønsker for hvordan båten skal oppføre seg spesielt i høye hastigheter, finnes det en mengde spesialpropeller. Vi har testet tre forskjellige spesialpropeller i tillegg til standardpropellen på en 150-hesters påhenger.
Nå er det ikke lenger bare Buster du får fra Fiskars. Drive sport console 56 og Drive Convertible 56 heter nykommerne.
Alle gode ting er tre. I år presenterer Goldfish Boat nyhetene Goldfish 29 RIB Tender, 36 P1 Supersport og Goldfish 23 Tender. (09.02.10)
Heitmann Marin har aldri solgt en så stor båt i Norge før. I forrige uke ble den splitter nye seilbåten levert til sin eier. Prislapp? Intet mindre enn 40 millioner kroner. (25.05.09)

Sider

Abonner på performance