nord west

-Nå hender det saker i Nord Wests gamle fabrikk på Vindöen på Orust, skriver lokalavisen Bohusläningen. Det er Benny og Jessica Martinsson som vender tilbake til gamle tomter etter den durabelige konkursen i 2013.
Nord West og Najad ble i dag solgt. Les hvem som skal produsere båtene fra nå av
NYE BUD: Om budene aksepteres, kan Nord West få nye eiere i dag.
Etter flere måneders usikkerhet rundt konkursen i svenske Nord West og Najad, er det mulig at en løsning faller på plass i dag.
Nok en konkurs rammer den svenske båtbransjen. Nord West Yachts på Orust kaster i dag kortene. Konkursen omfatter også seilbåtprodusenten Najad og plaststøperiet Lyse Plast AB.
Båtmessa på Tjuvholmen er godt i gang. Her får du en smakebit av hva du finner på messa.
Direktør Benny Martinsson i Nord West viste stolt frem sine to nye 44-fotere på båtmessen i Gøteborg.
Liten gigant - Trawleren Corvette 340 er antakelig en av markedets romsligste båter i sin størrelse. Den tar opp arven etter Corvette 320, som ble bygget i England fra 1974 frem til 2008.
God finish, fin i sjøen og bygget på erfaring. Forbinda 36 CC er en ujålete familiecruiser fra det svenske innland.
Marex 370 ACC har høstet mange lovord og priser etter at den ble lansert for ett år siden. Ikke uten grunn: Med stor oppfinnsomhet og detaljfølelse har Marex fornyet det hederlige akterkabinkonseptet til noe nær det fullkomne.
Det er tre år siden Volvo Penta lanserte sitt banebrytende IPS-system som gjør det mulig å manøvrere båten med en joystick. Cummins Mercruiser svarte raskt med Zeus basert på samme prinsipp. I fjor kom de Volvo Penta i forkjøpet med Axius, hvor Zeus teknologien er gjort kompatibel med vanlige, doble drevinstallasjoner. Nå er svenskenes system også på plass, med joystickmanøvrering av DPH og DPS-drev.

Sider

Abonner på nord west