nimbus

GIGANT: Nesten 12,5 meter måler det nye flaggskipet fra Nimbus.
Nimbus har ikke ligget på latsiden det siste året. Nye modeller har kommet på løpende bånd, og nå er den foreløpige toppmodellen i serien med landstedbåter avduket: Nimbus T11 på hele 12 meters lengde.
NIMBUS WTC: Spennende utviklingsplaner ble i dag lagt frem av Nimbus.
Svenske Nimbus Boats vil i løpet av året lansere en helt ny båtserie. Båtene kommer til å selges med bensin og diesel innenbords, samt med utenbords-motorer.
NORSK DESIGNER: Espen Thorup har signert designet på finske Aquador 35 AQ.
Verdens største innendørs båtmesse Boot Düsseldorf åpner i morgen. Et stort antall nordiske nyheter skal avdukes i de neste dagene, sammen med sesongens nye modeller fra en lang rekke europeiske storprodusenter. Her er en sniktitt på noen av de heteste.
DØR I BAKVEGG: Den nye Paragon 31 Cabin har fått en mer praktisk dekkslayout.
Paragon Yachts lanserer i høst en ny versjon av sin største modell – Paragon 13 Cabin. Den nye modellen er en omarbeidet versjon der det er lagt vekt på å gjøre båten mer praktisk for helårs bruk. Interiøret kan dessuten tilpasses kundens behov.
Svenske Nimbus, som i sin tid var en av Skandinaivas og Europas største båtprodusenter er konkurs.
Funksjon før design er Paragons filosofi. Nå har de fjernet hytta på 25-foteren og laget en råtøff solskinnsjeep. Her er vårt førsteinntrykk av Paragon 25 Ranger.
Nimbus-eide Paragon viste for første gang sin åpne 25-foter under Allt för sjön i Stockholm.
Svenskene i Nimbus group har hatt suksess med Paragon 25 og 31. Nå skal Paragon 25 Ranger forsøke å tiltrekke nye kundegrupper.
Nimbus har oppgradert sin Nova 34. Båten er basert på det noe lengre Nova 35 skroget, med walkaround-løsning på dekk og en stor, åpen og sosial uteplass.
Veier måtte stenges da den nye Princess V78 skulle fraktes fra sjø til messehall.

Sider

Abonner på nimbus