nb

Tre tidligere NB-klassikere skal nå støpes hos Roar Strømsnes sin Skorgenesfabrikk i Litauen. Båtene skal selges ved siden av Viksund ved Askøy Båtsenter.
At en båt er konstruert for proffbruk betyr ikke at den er uegnet til fritidsbruk. NBs nye 29 PRO henvender seg til hele markedet.
Det er ikke bare Askeladden og Princess som arrangerer messe i Bergen denne helga. "Båter til sjøs" finner sted i Solheimsviken fra fredag til søndag.
En Ardea 820 Combi, like kjent som NB 820 Combi, er et hyppig innslag i norske havner. Et sjøens svar på Nissan King Cab – flerbruksbåten for folk flest.
Nye Ardea 32 som lanseres i disse dager, er en meget vellykket oppfølger til Ardea 34. Familielikheten er stor og NB Marine er i ferd med å stake ut et nytt spor.
Vestlandets største båtmesse går av stabelen i Arenum 17.-20. februar. Her blir det blant annet premiere på Ardea 32 (bildet)
Stavanger får sin utendørs båtmesse. Allerede i april i år åpner den første flytende båtmessen ved Oljemuseet i Børevika. Det er aktørene i bransjen selv som i beste dugnadsånd samler troppene for vise årets nyheter.
Ingen mørke skyer, full pinne og åpent hav. Det preget båtåret 1985 da Båtmagasinet kom på gata med sitt første nummer. Men det kom storm i kastene og brottsjø for båtbransjen. Og det ble solskinn igjen. Vi har fulgt de siste 25 årene tett på.
BERGEN: Den ble lansert i fjor, men svært få har sett den. (19.02.10)
NB Marine utvider med ny forhandler i Trøndelag. (11.01.10)

Sider

Abonner på nb