minor

L-SOFA PÅ DEKK: Nye Sargo 33 får blant annet en fast L-sofa på akterdekket.
Finske Sargo, bedre kjent som Minor, har en splitter ny 33-foter klar for produksjon i år. Båten lanseres for pressen i juni og kommer deretter til høstens messer – blant annet Båter i sjøen i september.
NYTT NAVN: Minorbåtene døpes om til Sargo.
Sargo vil klinge bedre internasjonalt enn Minor, mener Sarins Båtar Oy AB i Finland.
Bra+bra=bedre: Sarins Båtar Ab i Finland har vært en stabil båtprodusent siden 1967, og har spesialisert seg på store walkaroundbåter med styrhus. Med sin seneste, store oppgradering av Offshore 25-modellen, er en god båt blitt enda mer praktisk. Samtidig signaliserer den nye modellen også en ny designlinje.
Minor viser nå frem tegningene av det som skal bli en leveringsklar 36-foter i august neste år.
Skøytestasjonene Egersund i Rogaland og Skjervøy i Troms vil bli hardest berørt av innsparingene i Redningsselskapet som følge av Regjeringens forslag til statsbudsjett.
Mannen som gjorde Princess dominerende på storbåtmarkedet i Norge, Arne Høvik (63), kjente lukten av sagmugg da Johs. Lunde Marine Group falt til marken med et brak. Da tok kong Høvik Princessa og hele kongeriket tilbake.
En 44 fots hybridbåt med retrolinjer og deplasementsskrog er utviklet av Sandvik Båtbyggeri i Horten. Båten skal marsje på 8 knop og ha en toppfart på 12 knop med kun elektrisk fremdrift. Båtmagasinet kan som første medium i verden presentere båten og systemet.
Nye kartplottere, nye båter og annet maritimt utsyr. Her er nyhetene fra august 2010.
Askeladden lanserer denne høsten nyheten C62. En utenbordsmotorisert versjon av C6.
Med rundt 3500 gjester ble årets båtfestival i Hardanger en stor suksess.

Sider

Abonner på minor