marex

Marex nye 360 «Cabriolet cruiser» er en helplanende båt med en enorm, fleksibel uteplass, mye takket være at man rett og slett hopper over salongareale under dekk. En god tanke. Båten har planlagt premiere på Düsseldorfmessen i januar.
Espen Aalrud ved Marex, kan være fornøyd med ny høythengende pris.
Marex 310 Sun Cruiser har vunnet Den tyske design pris 2018 for utmerket produktdesign i kategorien transport, - den tredje prisen prisen til suksessmodellen.
VINNER: Marex 310 Sun Cruiser er kåret til årets motorbåt.
Etter en massivt positiv mottakelse både i Norge og resten av Europa, ble suksessen til Marex 310 Sun Cruiser kronet med seier i den prestisjetunge kåringen Motorboat of the year awards i London i går kveld.
Fem båter i fem kategorier fikk status ”powerboat of the year” på Düsseldorf-messen i helgen. Her er vinner-båtene.
Bare få dager etter at Marex 320 ACC gikk til topps under kåringen av årets båt under London Boat show, kapret den norske båtbyggeren også den prestisjetunge prisen «Powerboat of the year» i Düsseldorf lørdag kveld.
Vi har testet den nye familiebåten Marex 320 ACC.
Det går mot en strålende messehelg i Arendal. Med sol fra skyfri himmel og temperaturer over 20 grader hele helga vil forhåpentligvis de båtinteresserte kjenne sin besøkelsestid.
-Vi er storfornøyd, sier Stian Wesøy hos Marex AS etter aller første prøvekjøring av den splitter nye Marex 320 ACC.
Det ble importert omtrent like mange båter i 2011 som i 2010. Inporten er likevel 2,6 milliarder kroner lavere i forhold til toppåret 2007.
Finske Bella presenterte nylig sin nye hybridbåt 9000 hybrid. Den er ikke helt ulike nye Marex 320 aft. Det får Marex-direktøren til å riste på hodet

Sider

Abonner på marex