loggen

250 hester, 2 måneder, 20 nautiske mil per dag = 20 000 kroner
Tre av fire utenbordsmotorer gir det samme resultatet: Mellom 70 og 80 prosent av driftstiden har båten gått på sakte fart. Mesteparten av tiden siger vi av gårde i tomgangsfart, eller litt raskere. I praksis klarer du neppe å kjøre mer enn rundt 100 timer i løpet av en sommersesong. Selv med en stor utenbordsmotor på hekken, er det å fylle bensin fortsatt noe av det billigste du kan gjøre med båten din!
Når det gjelder friluftsliv på land, er det ikke måte på politikernes og myndighetens interesse for å legge forholdene til rette, men de har åpenbart ikke fått med seg at båtliv også er friluftsliv.
Snø på fordekket. Vi lå fortøyd, men hygget oss med levende lys og et lite glass rød. Det var tid for refleksjon -To er bra, sa jeg til rederinnen.
Bølgeblikk og smånotiser fra inn og utland
Med loggen låst på 65 knop legges den gamle damen hardt inn i svingen. Uten en tanke på å dra av gassen vender han den drøye åtte meter lange retroraceren ut på et nytt langstrekk.
SJØEN FOR ALLE: Som medlem i båteierforeningen båteieren.as får du elektronisk oversikt over båtens servicelogg, tilgjengelig på internett.

Sider

Abonner på loggen