kompass

De aller heftigste offshoreracerne skal i sommer forsøke å slå en 30 år gammel rekord. Tvedestrand-Hirtshals-Tvedestrand. Les hvem som sitter på rekorden.
Planløsning og teknisk kvalitet gjør Grandezza 27 OC til en kompakt og praktisk familieturbåt.
Da Viksund 320 St. Cruz ble lansert i 2007, ble den godt mottatt. 335 St. Cruz bygger videre på denne modellen og er en finslepen, litt forlenget 320. Med små justeringer er produsenten i mål med en flott familiebåt.
Engang var 27 fot en stor båt – i dag må den regnes som liten. Det er et tegn i tiden at de store produsentene lanserer små modeller som sine største nyheter. Nimbus 27 S/HT er et godt eksempel på en liten bobåt som har det aller meste – unntatt nok sitteplasser.
Nikon lanserer sitt første kamera som er spesialutviklet for utendørsbruk. Nye COOLPIX AW100 er vanntett, støtsikkert og frostsikkert. Med andre ord perfekt for bruk året rundt – uansett vær.
Franske Jeanneau tok kraftig tak under finanskrisen, og har utviklet nye modeller i høyt tempo. NC 11 ble lansert i fjor vår, og er en klar utfordrer til sterke nordiske konkurrenter. Samtidig med at NC 11 kommer med singelinstallasjon, lanseres også lillesøsteren NC 9.
En knert etter ankring, For vannski og kajakk mm
Garmin har bygget inn et lite digitalkamera i sine siste to bærbare modeller.
Simrad lanserer en helt ny serie multifunksjonsdisplayer som er lekende lette i bruk. Likevel byr plotterne på svært avansert funksjonalitet.
Vil du se livet under overflaten uten dykkerutstyr kan kanskje dette være noe for deg?

Sider

Abonner på kompass