kommunikasjon

Kongelig Norsk Båtforbund(KNBF) utvider sin ordning med frivillig sikkerhetsbesiktigelse av fritidsfartøy til også å omfatte kontroll av maritime VHF installasjoner.
For første gang i Norge er det startet et PR- og kommunikasjonsbyrå spesielt nisjet mot båt- og motorbransjen.
Den dagen vi kanskje vil bytte eller selge, skal bruktbåten saumfares på alle bauger og kanter. Da gjelder det å kunne oversikt dokumentere historikk og helsetilstand.
Språklig godbit, Båtførerprøven på nett... mm
For 2011-sesongen lanserer Simrad en ny VHF-serie bestående av både stasjonære og bærbare enheter.
Nye kartplottere, nye båter og annet maritimt utsyr. Her er nyhetene fra august 2010.
Comar AIS-2-2000 er det siste innen AIS-teknologien. Comars lille hvite boks bruker NMEA2000-protokoll, noe som gjør den svært enkel å installere i nye båter.
En ny generasjon radarteknologi gjør sitt inntog. Både Simrad og Raymarine erstatter de analoge antennene – med ekstrem bildekvalitet som resultat. Vi har sammenlignet markedsledernes nye, digitale radarer.
Nå i disse bandetider blir livet litt tryggere for båteiere som installerer en eller annen form for alarm eller sporingsgjenstand i båten. Vi har prøvd Safetracker fra Fevikfirmaet On-Sat i en 17 fots Pioner Multi.
Mange båtentusiaster ønsker å få med seg favorittseriene sine i sommerferien også. Nå er muligheten absolutt til stede. Det digitale bakkenettet dekker så å si hele kysten, selv om enkelte uthavner kan ha dødsoner.

Sider

Abonner på kommunikasjon